טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בשבוע 41, אתמול בלילה ירד הפקק הרירי. לאחר בדיקה במיון יש מחיקה של 80% ופתיחה 2.5, היו צירים יחסית כל 8 דקות בלילה אבל מאז הם נחלשו מאוד, גם בעוצמה וגם בתדירות (בערך אחד לשעה-שעתיים), הרופאה שחררה אותי הביתה אבל אני לא רגועה, הדימום עדיין ממשיך טיפה האם זה נורמלי? תוך כמה זמן יכולה להתפתח לידה? האם פתיחה של 2.5 זה לא מצב להיות בו כבר בבית חולים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך גם הפרשת הפקק הריר וגם הפתיחה הצנועה מרמזים על כך שאת בתחילת דרך הנכונה אלא שצריך כוח מניע לכל התהליך וזהו הצירים. במידה ואלה ייתחדשו ייתחזקו ויתגברו בתכיפותם פני לחדר לידה. במדה ולא המשיכי במעקב טרום לידתי בהצלחה ד"ר אריה לדיור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר