מחזור חלש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור חלש
    hhh
    15/11/2010

שלום רב!

אני בת 26.5 לקחתי פוסטינור לפני 5 חודשים היו לי 2 מחזורים אחרי 31 יום ו 36 יום אח"כ התחיל לי משהו מוזר כבר 3 מחזורים : הם הגיעו כל 27 , 28 יום אבל התחיל קצת דימום ואז הפסקה או מעט מאוד דימום כל יום ואז פתאום התחיל המחזור כרגיל 7 , 8 ימים

אבל הבעיה עוד יותר היא שביום רביעי שעבר קיבלתי שוב מחזור אחרי 24 יום וכבר 5 ימים הוא חלש כל יום יש לי מעט דימום ועד עכשיו לא קיבלתי כמו תמיד אני מאוד מאוד מודאגת!!!

הבנתי שהשפעת הפוסטינור נעלמת אחרי המחזור הראשון שלאחר נטילת הפוסטינור אבל אולי הגוף שלי רגיש ועד עכשיו זה ממשיך להשפיע? כי תמיד יש יוצא מן הכלל

אני יודעת שתגידו לי ללכת לרופאת הנשים שלי ואני אלך אבל לבנתיים אני מאוד מודאגת איך זה שהמחזור שלי פתאום כ"כ חלש כי אני מעונינת להיכנס להריון

אני לא נוטלת גלולות

אשמח לקבל מענה

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור חלש

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

hhh
    15/11/2010

אני נוטלת רסיטל יכול להיות שזה גם השפיע על המחזור ולגרום למחזור חלש פתאום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח מאוד מאוד למענה תודה

hhh
    16/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים?

hhh
    18/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור חלש - תגובה

ד''ר גדעון נגר
    19/11/2010

אין סיבה לדאגה
    אכן עליך לפנות לרופא שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו