מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקו לב עוברינעמה16/11/2010
שלום רב
בשבוע 16+5 ביצעתי סקירת מערכות מוקדמת ורופא הבחין
ב"כדור גולף" בלב בחדר ימין
והרופא המטפל הפנה אותי לבדיקת אקו לב עוברי (בשבוע 22)
הבנתי שהממצא מעלה את הסיכוי לאיזשהו מום (תסמונת דאון) למרות שבחלק מהמחקרים שקראתי שיש הטוענים שאין קשר
חשוב לציין שהשקיפות עורפית תקינה לחלוטין בשבוע 13 עשיתי את הבדיקה והיה 1.8 מ"מ עם סיכוי של 1:4565(גילי הוא 27)
וגם בבדיקת סקירת המערכות הכול היה תקין חוץ מהממצא
האם יש לי סיבה לדאגה??
ומה הסיכון לעובר בממצא זה??
מאיזה סיבות עושים אקו לב?
האם אתה מומלץ לעשות מי שפיר?? היות והבנתי שבגלל גילי ושהבדיקה תקינה חוץ מהממצא לא יתנו לי לעשות ,אבל אם יש סיכוי ל... אני כן ירצה לעשות את הבדיקה
אודה לך לתשובתך
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקו לב עוברי - תגובה
ד``ר איילון לחמן16/11/2010שלום.
כדור הגולף אינו דבר מאד נדיר. אנו רואים אותו מדי פעם.את בהחלט מוזמנת גם להתיעץ עם יועץ גנטי במקביל לביצוע בדיקת אקו הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)