מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רבמורן16/11/2010
ברצוני לשאול שאלה שמדאיגה אותי:
אם עשיתי לבן זוגי ביד כשהוא היה לבוש בתחתונים ולאחר 40 דקות כשהייתי בשירותים ניגבתי בטישו את איבר המין(מהפיפי) עם אותה היד שעשיתי לבן זוגי,האם יש מצב להריון מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאאאאאאאאא
מיכל16/11/2010אין שום סיכוי שבעולםםםםם!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים?
מורן16/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש לחוצה...בבקשה תענו!
אלונה17/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש לחוצה...בבקשה תענו! - תגובה
ד''ר יוסי הר טוב18/11/2010שלום
סיכוי סביר שלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אך יש המשך
מורן21/11/2010קודם כל תודה על התשובה לגבי השאלה ששאלתי אך אני רוצה להרחיב לא בדיוק ניגבתי את הפיפי עם אותה היד שעשיתי לבן זוגי אלא עם היד השנייה אבל הנחתי את היד שכן נגעה באיבר מינו(שהיה עם תחתונים) על היד שלא נגעה כלל באיבר מינו ולא שטפתי ידיים לפני השירותים...
ויש לי עוד שאלה אני כ"כ אשמח אם תענה לי בהקדם כי אני לחוצה:
האם זרע חודר דרך בגדים ?אם בן זוגי היה ללא חלק תחתון אך אני הייתי בלבוש מלא ז"א מכנסטייטס ותחתונים מתחת והוא אונן עליי האם יש סיכוי להריון?...יש מצב שהזרע יעבור דרך מכנס הטייטס והתחתונים?....ואם הוא לי על הבטן כשהייתי לבושה עדיין בטייטס ותחתון יש סיכוי שהזרע ינזל מהבטן עד לאיבר המין ויעבור מתחת לטייטס שהיה ממש צמוד?(לא הרגשתי שום רטיבות של זרע עליי אך אולי היה משהו שלא שמתי לב)...
האם מכל המקרים הנ"ל יש סיכוי להריון?...אשמח לתשובה תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחינוך מיני שיעור ראשון
נטע21/11/2010איפה היית בשיעורי חינוך מיני...את רצינית שאת שואלת שאלות כאלו בכלל?!?!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קורה לך.. מה זה השאלות האלו
דנה22/11/2010גברת אין שום סיכוי שאת בהריון מזה...
ודי לבזבז זמן לרופאים היקרים שעונים על שאלות חשובות!!
אם את כל כך לחוצה תתחילי לקחת גלולות וזהו.. די להיות לחוצה.. אני מבינה לפי השאלות שאת רק ילדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)