מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עלייה במשקל וכאבי בטןרימה19/11/2010
שלום!
יש לי מספר שאלות, אשמח לקבל עליהן תשובה:
1. אני בשבוע 21 + 2. מאז תחילת ההריון עליתי כשלושה קילו, שאת כולן העלתי בשליש הראשון, ובשליש השני לא העלתי משקל כלל. (גובהי הוא 160, המשקל לפני ההריון היה כ-58 קילו וכעט אני שוקלת 61) האם זה נורמלי או שיש סיבה לדאגה?
2. בשבועיים האחרונים אני מרגישה "משיכות" בבטן תחתונה, מעט דומה לכאבי מחזור. לזה נוספו גם כאבי גב. בשבוע שעבר ביקרתי אצל הרופא, והופנתי מיד למיון נשים עם חשש לצירים ושחיקת צוואר הרחם. האולטרסאונד הוגינלי שנעשה בבית חולים היה תקין, אבל כאבי הבטן והגב לא פסקו. הם ניהיו חלשים יותר, אך עדיין מציקים. (אני לא יודעת אם זה משנה, אך העבודה שלי היא ברובה בישיבה, וסבלתי מכאבי גב, לא מרובים כמו עכשיו, גם לפני ההריון). האם יש לי סיבה לדאגה, והאם כדי להתעקש אצל הרופא המטפל עם בדיקות נוספות ( אני אמורה לעבור סקירת מערכות מאוחרת בדיוק בתום השבוע ה- 22)
נ.ב. ביום של הביקור אצל רופא הנשים שלי, עברנו אקו לב לעובר, הוא היה תקין לגמרי.
המון תודה מראש
רימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
רימה21/11/2010שלום!
אשמח לשמוע תשובה לשאלותי... העניין מאוד מדאיג אותי
תודה מראש
רימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלייה במשקל וכאבי בטן - תגובה
ד``ר איילון לחמן22/11/2010שלום.
אםהתפתחות העובר תקינה,עליתך במשקל הינה פחות חשובה.לגבי הכאבים יתכן ואכן קשורים לכאבי העבר והתנוחה בעבודה.התיעצי גם עם אורטופד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רימה23/11/2010המון תודה לך על תשובתך
רימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלייה במשקל וכאבי בטן - תגובה
ד``ר אריה לידור22/11/2010שלום רב
אם הבדיקה בבית החולים ו והאולטרהסאונד שנעשו שם לא גילו כל בעיה אין לייחס לכאבים שאת מתארת אופי של צירים. לעתים שינויים בעמוד שדרה ובמיוחד באלו הסובלות מבעיות גב עוד בטרם ההריון יש התבטאות כפי שאת מתארת. לגבי העליה במשקל זו אמורה להתבטא ביתר שאת בשבועות הקרובים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רימה23/11/2010המון תודה על תשובתך
רימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)