עלייה במשקל וכאבי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה במשקל וכאבי בטן
    רימה
    19/11/2010

שלום!
    יש לי מספר שאלות, אשמח לקבל עליהן תשובה:
    1. אני בשבוע 21 + 2. מאז תחילת ההריון עליתי כשלושה קילו, שאת כולן העלתי בשליש הראשון, ובשליש השני לא העלתי משקל כלל. (גובהי הוא 160, המשקל לפני ההריון היה כ-58 קילו וכעט אני שוקלת 61) האם זה נורמלי או שיש סיבה לדאגה?
    2. בשבועיים האחרונים אני מרגישה "משיכות" בבטן תחתונה, מעט דומה לכאבי מחזור. לזה נוספו גם כאבי גב. בשבוע שעבר ביקרתי אצל הרופא, והופנתי מיד למיון נשים עם חשש לצירים ושחיקת צוואר הרחם. האולטרסאונד הוגינלי שנעשה בבית חולים היה תקין, אבל כאבי הבטן והגב לא פסקו. הם ניהיו חלשים יותר, אך עדיין מציקים. (אני לא יודעת אם זה משנה, אך העבודה שלי היא ברובה בישיבה, וסבלתי מכאבי גב, לא מרובים כמו עכשיו, גם לפני ההריון). האם יש לי סיבה לדאגה, והאם כדי להתעקש אצל הרופא המטפל עם בדיקות נוספות ( אני אמורה לעבור סקירת מערכות מאוחרת בדיוק בתום השבוע ה- 22)
    נ.ב. ביום של הביקור אצל רופא הנשים שלי, עברנו אקו לב לעובר, הוא היה תקין לגמרי.
    המון תודה מראש
    רימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה במשקל וכאבי בטן

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה

רימה
    21/11/2010

שלום!
    אשמח לשמוע תשובה לשאלותי... העניין מאוד מדאיג אותי

תודה מראש
    רימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלייה במשקל וכאבי בטן - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    22/11/2010

שלום.
    אםהתפתחות העובר תקינה,עליתך במשקל הינה פחות חשובה.לגבי הכאבים יתכן ואכן קשורים לכאבי העבר והתנוחה בעבודה.התיעצי גם עם אורטופד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

רימה
    23/11/2010

המון תודה לך על תשובתך

רימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלייה במשקל וכאבי בטן - תגובה

ד``ר אריה לידור
    22/11/2010

שלום רב
    אם הבדיקה בבית החולים ו והאולטרהסאונד שנעשו שם לא גילו כל בעיה אין לייחס לכאבים שאת מתארת אופי של צירים. לעתים שינויים בעמוד שדרה ובמיוחד באלו הסובלות מבעיות גב עוד בטרם ההריון יש התבטאות כפי שאת מתארת. לגבי העליה במשקל זו אמורה להתבטא ביתר שאת בשבועות הקרובים
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

רימה
    23/11/2010

המון תודה על תשובתך

רימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו