טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, הנני בתחילתו של הריון ראשון (שבוע 6) ולאורך השבוע וחצי האחרונים, מאז גיליתי על ההריון, אני חשה בכאבים טרום-וסתיים יחסית קלים בבטן התחתונה, אם כי בצד ולא במרכז. חשוב לי לציין כי גם לפני וסת תמיד חשתי בכאבים באותו צד בבטן התחתונה, ולעולם לא במרכז הבטן התחתונה. אין לי כאבי גב או דימומים כלל. האם זה נורמלי? האם יש בכך רמז להריון חוץ רחמי? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום כאבי בטן בתחילת ההריון יכולים להיות נורמלים או בעיה אפילו עד הריון חוץ רחמי. עלייך לפנות לבדיקת רופא מטפל על מנת לסווג את הכאב. בברכה דר' יוסי הר-טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד