מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביוץ מאוחר?!נ.22/11/2010
שלום,
האם ייתכן כי אני מבייצת כ-6 ימים לפני קבלת המחזור?
עשיתי בדיקות ביוץ בימים המתאימים לפי אורך המחזור שלי (ימים 10 עד 16) למחזור בין 29-30 יום ובמשך חודשיים הבדיקה יצאה שלילית.
אתמול בערב הרגשתי כאב דומה למחזור, והחלטתי לעשות בדיקה, והיא יצאה חיובית (פס הרבה יותר כהה מפס הביקורת), המחזור שלי צפוי להגיע ביום שבת הקרוב ה-27 לנובמבר. וקיבלתי מחזור ב-30 לאוקטובר.
כמו כן ביצעתי בדיקת ביוץ היום בבוקר שוב, והיא שוב יצאה חיובית.
האם מבחינה ביולוגית זה אפשרי לבייץ כל כך סמוך למחזור???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות שאת בהריון?
שקד22/11/2010בדיקת ביוץ יכולה להיות חיובית גם בהריון.
תעשי בדיקת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מוקדם מידי לגלות הריון?
נ.22/11/2010אני כרגע 5 ימים לפני האיחור במחזור....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רופאה, אבל זה לא מוקדם מידי
דניאלה22/11/2010בהצלחה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ מאוחר?! - תגובה
ד``ר אריה לידור22/11/2010שלום לך
וסת צפוי להופיע כ 14 יום לערך לאחר הוכחת ביוץ ראשונה במחזור הנבדק. נראה לי שאם עשית את הבדיקה העצמית בסמוך למועד שחשת בכאב כנראה שזהו יום הביוץ שלך למחזור זה והוסת הצפוי אמור להופיע בעוד 12-14 יום.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נורא מוזר מכיוון שאני אמורה לקבל
נ.22/11/2010וסת ביום שבת הקרוב, כ-29 יום לאחר קבלת הוסת האחרונה שלי...
האם יתכן כמו שאומרות הבנות שמדובר בכלל בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)