מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלשולים-שבוע 5בובית23/11/2010
שלום דוקטור,
הייתי אמורה לקבל ב17.11 מחזור ולא קיבלתי,יומיים לפני התחילו לי קצת הפרשות חומות
זה נמשך יום וחצי אבל כמות קטנה מאוד ורק בניגוב,שעבר התאריך עשיתי בדיקה והיא יצאה חיובית,היום אני בשבוע 5 רציתי לשאול שתי שאלות.
1.יש לי שלשולים אבל לא בתדירות גבוהה פעמיים ביום בערך האם זה מסוכן ??או שזה מראה על משהו לא תקין??
2.הבטן שלי התנפחה אני מרגישה שהיא נפוחה יותר האם זה משהו לא תקין??או מראה על אי תקינות ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב !!
חסוי23/11/2010מזל טוב לך .. העוברון הקטן שלי גדול משלך בשבועיים .. !!
גודש בשדיים ובטן נפוחה אופייניים לשלב הזה ..כמו כן כאבים בנרתיק כמו במחזור
לגבי השילשולים -תתייעצי עם רופא הנשים שלך ..
ממליצה לך לגשת עוד שבועיים לבדיקת אולטרסאונד ראשונה לבדיקת דופק+שק הריון ..עשיתי אותה אתמול וזה אחד הדברים היפים !!!
בהצלחה רבה רבה רבה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלשולים-שבוע 5
בובית23/11/2010היי,
אני לא יודעת מי את כי את רשומה בתור חסוי.
אבל אני אמורה להרגיש משהו בתוך הבטן או שלא???
הפחד שלי שחס וחלילה זה לא יהיה תקין...ויום חמישי אני אמורה ללכת לרפא נשים שלי..
אשמח אם תעני לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מותק
חסוי23/11/2010את לא אמורה להרגיש שום דבר רק נפיחות ומלאות כזו ..העובר עדיין קטנטן (כמה מילימטרים..)
יש לך מצד ימין לשונית של שבועות הריון .. תסתכלי על זה ותביני קצת יותר .. לי זה עזר ה מ ו ן !! בהצלחה .. !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלשולים-שבוע 5
בובית23/11/2010היי,
היו לך תופעות לוואי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)