מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון?!מור23/11/2010
שלום ותודה מראש על המענה .
הפסקתי גלולות ביולי, אנחנו מנסים להיכנס להריון .
המחזור שלי הוא סדיר, רק לאחר הגלולות שהפסקתי אז המחזור איחר בכמה ימים שזה לגיטימי ביותר בגלל הגלולות אך חוץ מזה תמיד אצלי הוא מגיע כל 27-28 יום.
כרגע אני באיחור של כמה ימים.
מבחינת סימנים הכל מראה שזה כן אך אני ממש לא רוצה להתאכזב, האם כדאי לי לעשות בדיקת הריון ביתית כבר מחר ?
הסימנים שיש לי הם עייפות מטורפת, צימאון רב, שתן מרובה!!, חוש ריח מחודד, בחילות, סחרחורות לפעמים חיוורת חום גוף פתאום עולה וכו'.
היום היו לי הפרשות חומות אך לא היה דם כלל.
האם יש סיכוי להריון ?!:)
אשמח לתשובה מהירה תודה רבה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעשי בדיקה ביתית
חסוי23/11/2010אם המחזור שלך סדיר,ועדיין לא הגיע, ייתכן ואת כן בהריון..!!!
בדיקה ביתית מראה תוצאות 10 ימים לאחר יום הביוץ האחרון אז את יכולה כבר לקנות את הערכה .. אבל הכי טוב זה לעשות בדיקת דם .. !!
שיהיה לך הכי הכי הכי בהצלחה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ..
מור23/11/2010תודה רבה על המענה המהיר.
הבדיקה כבר אצלי בבית, פוחדת לעשות עכשיו ולגלות שזה לא זה.מ
מעדיפה לחכות למחר או מחרתיים מה את אומרת?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאסה
מור23/11/2010עשיתי ולצערי ראיתי רק פס אחד.
מקווה שהמחזור לא יגיע ויהיו תוצאות חיוביות בהמשך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה יכול לקרות...תתעודדי
מיכל24/11/2010לפעמים הבדיקות הביתיות מראות תוצאה שלילית ועדיין יש הריון, חכי עוד יום יומיים ואם לא מגיע המחזור תנסי שוב
מחזיקה לך אצבעות חזק
בהצלחה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל לא הפעם..
מור24/11/2010תודה על התגובה, אך המחזור הגיע :/
נקווה שבפעם הבאה נצליח ב"ה..
תודה רבה לכולן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחשבי חיובי
בת אל24/11/2010את בודקת ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מור24/11/2010אשתדל לחשוב חיובי:)
האמת היא שאני בודקת לפי חישוב פשוט מחשבוני ביוץ וכל אלה..
יכול להיות שאני מפספסת .איזה שיטה את ממליצה לי לבדוק? כי אני ממש לא רוצה לפספס הפעם!!
אני רוצה משהו ודאי כי הבנתי שהערכה לבדיקת ביוץ שאפשר לרכוש היא לא הכי טובה היא מגלה אחרי שכבר היה ביוץ...
תודה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי דעתי
שלי24/11/2010קודם כל מנסיון, לפעמים המחזור מאחר בלי קשר להיותו סדיר, גם לי מחזורים סדירים ופעם אחת איחר ב-5 ימים והייתי בטוחה שחיובי, אבל לא... ומרוב שאנחנו רוצות הריון אנחנו מתחילות גם לחוש סימנים..
עצתי היא, אל תקני בדיקות ביוץ למינהן, זה מלחיץ ולא כיף.
מהיום ה11 למחזור תקיימו יחסים יום כן יום לא ובלי לחץ עד ליום ה-21 אפילו לפני. חשוב להירגע. ובסוף זה יגיע.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלי
איה25/11/2010אני מצטערת אבל אני באמת לא מבינה למה צירפת למור את הקישור הזה??
לדעתי ממש לא לעניין.אין לך מושג מי הבחורה ומה הסיפור שלה,סך הכל קראת שהיא מנסה להכנס להריון והפעם לא הצליח.אולי זו הפעם הראשונה שהיא מנסה?? למה להיות כזו שלילית ולשלוח דברים כאלה.אני באמת חושבת שזה לא לעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת אל
שקד25/11/2010ההיפך... לא שלילית, חיובית!
אני יודעת והרבה יסכימו איתי לגבי בדיקות ביוץ.
כשרוצים להיכנס להריון לפעמים נכנסים ללחץ מיותר והגוף מגיב בהתאם.
אני שמחה לשמוע על כל אחת שנכנסת להריון.
כשזה לא מצליח פעם ראשואנה או שניה, הראש מתחיל לעבוד.
צירפתי את זה בסה"כ כדאי שניתן לנפלאות הגוף עשות את שלו, הרי הריון זה פלא עולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון?! - תגובה
ד``ר איילון לחמן25/11/2010שלום
הדבר הפשוט ביותר הוא אכן לבצע בדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)