פיסורה-כאבים ודם בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה-כאבים ודם בהריון
    שירה
    24/11/2010

אני בשבוע 11,
    סובלת מפיסורה כבר הרבה זמן.
    בגלל העצירויות של ההריון המצב החמיר לי ובפעמיים האחרונות יורד לי המון דם לאחר שאני בשרותים.
    אני משתדלת להקפיד לשים משחה...
    מישהי חוותה את זה? מה עושים?? עד כמה זה מסוכן להריון??
    אשמח לתגובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסורה-כאבים ודם בהריון

הוספת תגובה

• גם לי היה...

מיכל
    24/11/2010

הלכתי לפרוקטולוג שנתן לי איזו משחה שרוקחים במיוחד - איני זוכרת את שמה...
    האמת שמה שהכי עזר לי זה ששינתי את כדורי הברזל ומאז העצירות הפסיקה לגמרי - אלו כדורי פלא, עולים לא מעט (50 ש"ח לחבילה די קטנה) אבל שווים כל שקל, זה נקרא "פריפל".
    הבנתי שאין סיכון לעובר...אבל תמיד שווה להתייעץ עם רופא בעניין.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורי ברזל

בת אל
    24/11/2010

גם אני לוקחת פריפול,הם אומנם יקרים,אבל שווים כל שקל.
    מאז שהתחלתי לקחת אותם הסתדרה כל המערכת :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אפילו לא עם כדורי ברזל

שירה
    24/11/2010

אני פשוט סובלת מעצירות מטורפת מה שגרם לכל המצב שלי להיות נורא יותר.
    זה ממש מבאס אותי....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורי ברזל

בת אל
    24/11/2010

גם לי היו עצירויות בשלב הזה,הייתי נכנסת לשירותים פעם בשבועיים וגם אז,זה היה סיוט,
    אבל כשהתחלתי עם הברזל,הכל הסתדר.תשאלי את הרופא אם את יכולה להתחיל עם הברזל כבר עכשיו.אני יודעת שהויטמינים עושים עצירות,אני הפסקתי לקחת למרות שהרופא אמר לי לקחת לפחות יום כן יום לא,אבל לא יכולתי יותר.תתייעצי עם הרופא,אל תתביישי להתקשר בשביל כל דבר,אני ממש הצקתי לו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה לגמרי ומצטרפת לעיצה

מיכל
    24/11/2010

גם אני סבלתי מעצירויות איומות ולכן בשלב כלשהו החלטתי להפסיק ולקחת את הברזל (נטלתי אז פרנטל)
    גם כשהפסקתי עם הברזל העצירויות המשיכו והפיסורה לא עברה וכבר הייתי אובדת עיצות
    בשלב הזה הרופא רשם לי את המרשם לברזל פריפול ומאז הכל השתנה..כל המערכת הסתדרה, היציאות תקינות וסדירות בלי שום עצירות ושום דימומים - ובנוסף סוף סוך אני מצליחה להתמיד בלקיחת הברזל שכל כך חשוב לעובר ולי
    באמת ממליצה לך בחום להתייעץ עם הרופא לגבי התרופה הזו ולנסות אותה
    היא באמת תרופת פלאים בעיני
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו