מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיסורה-כאבים ודם בהריוןשירה24/11/2010
אני בשבוע 11,
סובלת מפיסורה כבר הרבה זמן.
בגלל העצירויות של ההריון המצב החמיר לי ובפעמיים האחרונות יורד לי המון דם לאחר שאני בשרותים.
אני משתדלת להקפיד לשים משחה...
מישהי חוותה את זה? מה עושים?? עד כמה זה מסוכן להריון??
אשמח לתגובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי היה...
מיכל24/11/2010הלכתי לפרוקטולוג שנתן לי איזו משחה שרוקחים במיוחד - איני זוכרת את שמה...
האמת שמה שהכי עזר לי זה ששינתי את כדורי הברזל ומאז העצירות הפסיקה לגמרי - אלו כדורי פלא, עולים לא מעט (50 ש"ח לחבילה די קטנה) אבל שווים כל שקל, זה נקרא "פריפל".
הבנתי שאין סיכון לעובר...אבל תמיד שווה להתייעץ עם רופא בעניין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורי ברזל
בת אל24/11/2010גם אני לוקחת פריפול,הם אומנם יקרים,אבל שווים כל שקל.
מאז שהתחלתי לקחת אותם הסתדרה כל המערכת :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אפילו לא עם כדורי ברזל
שירה24/11/2010אני פשוט סובלת מעצירות מטורפת מה שגרם לכל המצב שלי להיות נורא יותר.
זה ממש מבאס אותי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורי ברזל
בת אל24/11/2010גם לי היו עצירויות בשלב הזה,הייתי נכנסת לשירותים פעם בשבועיים וגם אז,זה היה סיוט,
אבל כשהתחלתי עם הברזל,הכל הסתדר.תשאלי את הרופא אם את יכולה להתחיל עם הברזל כבר עכשיו.אני יודעת שהויטמינים עושים עצירות,אני הפסקתי לקחת למרות שהרופא אמר לי לקחת לפחות יום כן יום לא,אבל לא יכולתי יותר.תתייעצי עם הרופא,אל תתביישי להתקשר בשביל כל דבר,אני ממש הצקתי לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה לגמרי ומצטרפת לעיצה
מיכל24/11/2010גם אני סבלתי מעצירויות איומות ולכן בשלב כלשהו החלטתי להפסיק ולקחת את הברזל (נטלתי אז פרנטל)
גם כשהפסקתי עם הברזל העצירויות המשיכו והפיסורה לא עברה וכבר הייתי אובדת עיצות
בשלב הזה הרופא רשם לי את המרשם לברזל פריפול ומאז הכל השתנה..כל המערכת הסתדרה, היציאות תקינות וסדירות בלי שום עצירות ושום דימומים - ובנוסף סוף סוך אני מצליחה להתמיד בלקיחת הברזל שכל כך חשוב לעובר ולי
באמת ממליצה לך בחום להתייעץ עם הרופא לגבי התרופה הזו ולנסות אותה
היא באמת תרופת פלאים בעיני
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)