מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשיש לפני הריוןמור24/11/2010
בוקר טוב לכולם....
יש לי שתי שאלות שמטרידות אותי אשמח מאוד לתשובות ...
בעלי מעשן חשיש/ גראס בערך פעם בשבוע לפני הכניסה שלי להריון
אני זוכרת בבירור שהוא עישן יותר מהרגיל לאחר מכן גיליתי שאני בהריון,
אני בכל אופן לא מעשנת סמים בכלל , עישנתי רק סיגריות והפסקתי מאז הריוני.
השאלה שלי אם יש מקום לדאגה , אני בשבוע 11 ומאוד דואגת לעובר.
האם החשיש יכול לפגוע באיברי העובר או בהתפתחות ההריון??
עד כה הכל תקין ואנחנו לפני שקיפות עורפית.
שאלה שנייה יש בדיקה שנקראת טיי זקס, עד כמה חשוב והכרחי לעשות אותה???
הבנתי שזב הכרחי יותר לעדות אשכנז וצפון אפריקה...(בעלי טריפולטאי).
האם אתם ממליצים לעשות אותה ?
תודה מראש על התשובות
אתם עושים עבודה נהדרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי אשמח לתשובה
מור26/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובהה
אביבית26/11/2010סמים וסיגריות גורמות להולדת ילד קטן יותר ולכן כדאי לך להפסיק לעשן או להקטין במידה ניכרת את השימוש בסיגריות..
בקשר לבעלך... זה יכול לעבור בגנים ויש סיכוי שגם הילד שלך יצרוך סמים כשיגדל כי זה משהו שנמצא אצלו גם כן..
לגביי בדיקת הטיי- היא לא חייבת להעשות גם אני בהריון שלי לא עשיתי אותה.. קופות החולים מנסות לדחוף לנו המון בדיקות לעשות א-כדי להרוויח כסף ב-כדי לצאת נקיים במידה וחס וחלילה יש בעיה כדי שהם יוכלו להגיד שהמליצו על הבדיקה ואת היא זאת שסרבה...
מקווה שעזרתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה הזויה
שרון26/11/20101. מה בדיוק עובר בגנים? הרצון לצרוך סמים????
בהנחה שהאישה ההרה לא תצרוך סמים במהלך שארית ההריון וכן אם מדובר בסמים "קלים" העובר לא יושפע כלל ועיקר מאותה אפיזודה של פעם בשבוע שקרתה ממש סמוך להפריה / כניסה להריון.. ועוד בעלה הוא זה שעישן......
ברור שאסור לצרוך סמים או לעשן אפילו סיגריות בזמן ההריון אבל מה הקשר לגנים?
באופן אישי אני אינני שותה אפילו קפה במהלך ההריון אבל מעישון חד פעמי של חשיש לפני האבחנה כי אשה בהריון לא אמור להגרם כל נזק. והחשיש לא עובר בגנים!
2. בדיקת הטיי זקס היא בדיקה שנעשית חינם. חינם!!!! אין כסף.
זו בדיקה חשובה מאוד שכן אם שני ההורים נשאים הסיכוי להעברת מחלה לתינוק הוא גבוה. למה לא לעשות את מה שמשרד הבריאות מציע כחלק מסל הבריאות שעליו אנו משלמים מיסים בין כה וכה? אם משרד הבריאות נותן בדיקה זו בחינם, כנראה שיש לה חשיבות רבה.
אביבית - זהו חוסר אחריות מצידך לכתוב תשובה בנושא שברור שאינן מבינה בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצדדת בשרון
איה26/11/2010הבדיקה מאוד חשובה והיא אכן בחינם,תקראי קצת באינטרנט על המחלה ותחשבי אם חלילה משהו יקרה ויכולת למנוע,אז למה לא לעשות!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיש לפני הריון - תגובה
ד''ר גדעון נגר27/11/2010אין כל חשש אם אינך מעשנת חשיש או סיגריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)