כאבי ראש חזקים ביותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש חזקים ביותר
    י.
    28/11/2010

שלום רב, אני בהריון בשבוע 15, במהלך החודש האחרון סבלתי לסירוגין מכאבי ראש חזקים במיוחד, שנמשכו יום אחד, לאחר יום הם חלפו. בשבוע שעבר התחיל לי כאב ראש חזק מאוד שנמשך עד שישי, בשישי הגעתי לחדר מיון שם בדקו אותי ונאמר לי שהכל בסדר אצלי ואצל העובר, קיבלתי זריקת וולטרן ועירוי נוזלים (שלא נבע מהתייבשות, אלא מרצון הרופאים לעזור לי להקך על הכאב ע"י הרחבת כלי הדם) שמאוד הקלו עליי. היום יום ראשון בערב והכאב ראש מזדחל לוו חזרה ומתחיל להתחזק ולהתחזק. אני מאוד מודאגת ואשמח לדעת מה יכולה להיות הסיבה. אני שותה המון, המון המון ואין סיכוי שאני מיובשת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש חזקים ביותר

הוספת תגובה

• כאבי ראש חזקים ביותר - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    29/11/2010

שלום.
    כדאי להיתיעץ עם רופא נוירולוג לגבי כאבי הראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצתי...

י.
    29/11/2010

נויירולוג ורופא עיניים שבדקו אותי, אמרו שהכל אצלי תקין, מה עוד יכולה להיות הסיבה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו