מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת הריוןאורטל29/11/2010
שלום...
הווסת האחרונה שלי התחילה ב26.10.10 , אני ובעלי קיימנו יחסים בכל 5 הימים של הביוץ מ-7.11.10 עד 12.11.10
לאחר כמה ימים הרגשתי התכווציות בבטן התחתונה שנמשכים עד היום והיום אף מלווים בכאבי גב שמקרינים כאב לרגליים . את הווסת הייתי אמרוה לקבל ביום שישי אחרון ועדיין לא קיבלתי ולמען האמת עשיתי בדיקה הריון ביתית כ-10 יום לאחר הביוץ והיא הראתה תשובה שלילית .
האם זה היה מוקדם מידי לבדוק ויכול שבעצם אני כן בהריון , יש לי איחור של 3 ימים ואני כבר 5 ימים מרגישה כאילו שאני צריכה לקבל כל רגע , אבל בעצם לא מקבלת את הווסת . מה הסיכוי שנקלטתי? והאם זה הזמן הנכון לבצע בדיקה נוספת?
תודה מראש.
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואו - איך את עומדת במתח?
מיכל29/11/2010נראה לי שאת הבדיקה הביתית עשית מוקדם מידי...
תנסי לעשות אולי עוד בדיקה
לפעמים הבדיקות הביתיות לא מספיק רגישות ולוקח קצת זמן עד לזיהוי הריון..אם את כבר באיחור של 3 ימים אני לא הייתי מחכה...
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוכזבתתת
אורטל30/11/2010עשיתי בדיקת הריון ביתית - יצאה שלילית , אבל את המחזור עדיין לא קיבלתי ..
יכול שהיה מוקדם מידי לעשות את הבדיקה? עברו רק 3 ימים מהאיחור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפעמים..
מיכל30/11/2010לפעמים המחזור מאחר בגלל סיבות כאלה ואחרות
האם זה קרה לך כבר פעם?
אולי הבדיקה הביתית לא רגישה מספיק עבורך...
לדעתי אם האיחור ימשיך ולא תקבלי הכי טוב ללכת לעשות בדיקת דם
ובכלל - למה את לא מתייעצת עם הרופא נשים שלך?
חבל על כל המתח שאת נמצאת בו
אני אחזיק לך אצבעות חזק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקות האלה לא אמינות מנסיון
נועה30/11/2010שמעתי על הרבה בנות כולל על עצמי שזה לא הראה להן בטח לא הבדיקות שאמורות להראות לפני האיחור במחזור זה לא מראה רק יום אחרי האיחור זה מראה וגם לא תמיד.
בכל אופן שיהייה בהצלחה ובעזרת השם שתשמעי בשורות טובות אמן!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיק גדול ...ואיחור במחזור ????
אורטל01/12/2010הייתי אצל רופא הנשים שלי
הוא אמר לי ש-3 ימים לאחר איחור זה מוקדם לבדוק הריון , הוא נתן לי הפניה לבדיקת דם ואמר לי שאם אני לא מקבלת עד יום ראשון ,רק אז לבצע בדיקת דם.
בכל אופן הוא עשה לי בדיקה וגינאלית ואמר שהוא רואה זקיק גדול וזה אומר שבייצתי ועוד הוא אמר שהוא לא רואה שהמחזור מתקרב...
אם רואים זקיק זה לא אומר שאני צריכה לקבל???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהפך..
נעמה01/12/2010עד כמה שידוע לי - בדר"כ כשרואים זקיק זה אומר שאת לפני ביוץ, אבל במקרה שלך הרופא אמר לך שכבר בייצת - זה נשמע מוזר (אבל אני לא רופאה ולא רוצה להטעות)
אני ממש מקווה שכשתעשי את בדיקת ההריון תגלי שמה שרצית התרחש...
מאחלת לך המון בהצלחה (אני חושבת שהייתי הולכת לעשות את בדיקת הדם לפני יום ראשון - אבל זה סתם כי אני בחורה חסרת סבלנות...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון - תגובה
ד''ר עפר תדמור01/12/2010ערב טוב אורטל
בדיקת הריון ביתית או מעבדה כדאי לבצע שיש איחור של המחזור או 14 ימים מהביוץ.
בשלב זה הייתי עושה בדיקת דם להריון.
בהצלחה
ד"ר תדמור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוו - עשית בדיקת דם??? יש חדש?
מיכל02/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה ליום א'
אורטל02/12/2010לא...נראה לי שאני יבצע את הבדיקה בכל זאת ביום א'
מפחדת מאכזבה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)