מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטא נמוכהדנה29/11/2010
הי,
נעזרתי בפורום כקוראת סמויה, ואני זקוקה לעזרה/ייעוץ:
מחזור אחרון: 27.10
ביוץ: 13-14.11 (לפי בדיקת ביוץ ביתית)
עשיתי ביום שישי ושבת בדיקות הריון ביתיות שבהם הופיע פס שני חלש מאד.
עשיתי היום בטא (29.11) והתוצאה - 13.20.
1. האם יתכן שההריון לא כימי? (מצד אחד, בגלל שהביוץ היה "יחסית" מאוחר (לפני 16-17 יום) אני אופטימית, מצד שאני כיוון שהבדיקות ביוץ כבר הראו איזשהו קו לפני יומיים, ציפיתי היום לבטא גבוהה יותר, ואולי בעצם היתה ירידה בבטא ביומיים האחרונים...).
2. במידה ומדובר בהריון כימי, האם צריך להמתין חודש לפני נסיונות נוספים? שמעתי שדווקא החודש שאחרי ההריון הכימי הוא חודש פורה... האם נכון?
תודה על כל התמיכה והעזרה: )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלי נדר-בשעה טובה
שרית29/11/2010ברגע שיש שנים פסים טחד חזק והשני חלש..זה סימן להיריון..
בדיקה ביוכימית מומלץ לעשות כחודש מתחילת האיחור ע"מ שתוצאה תצא אמינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מדברת שטויות ומטעה!!!!
אני30/11/2010יקירתי, יצאה לך תוצאת בטא די נמוכה ובתוצאה כזאת חשוב מאוד לבדוק הכפלה.
יש אכן סיכוי שמדובר בכימי אך אני מכירה סיפורים גם על הריונות מבטאות נמוכות יותר.
את חייבת לוודא או שהבטא עולה, או שהבטא מתאפסת ואז להסיק כי היה מדובר בכימי.
אכן אם הביוץ היה לפני 16-17 יום זה לא אידיאלי תוצאה כזו.
לגבי שירן- התגובה שלך מאוד מאוד מאוד לא מקצועית!! אנא שימי לב מה את מייעצת, ואם אינך מבינה מספיק תשאירי את העבודה לרופאים.
(אני בדרך כלל לא מגיבה כאן לבחורות ורק שואלת שאלות, אך לא יכולתי להתעלם מתגובה נורא מטעה שקיבלת ולכן התערבתי).
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)