מה אתם הייתם עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה אתם הייתם עושים?
    מור
    29/11/2010

הי יערב טוב לכולם..
    אני צריכה עצה טובה..

ישנן הרבה דעות בנושא לגבי מתי לקיים יחסים על מנת להיכנס להריון..

יום כן יום לא..כל יום החל מהיום ה9 למחזור וכו'..

מה באמת טוב לפי דעתכם?!

תודה רבה מראש..!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה אתם הייתם עושים?

הוספת תגובה

• יש תקופות שנקראות ביוץ

שרית
    29/11/2010

יש מכשירים שיכולים לספור עבורך מתי הביוץ...כעיקרון החל משבועיים מהפסקת הווסת...וזה די מדוייק..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את אמיתית תגידי??? התמימות שלך....

אני
    30/11/2010

רצוי לקיים יחסים בתקופת הביוץ.
    אצל כל אישה התקופה הזו משתנה בהתאם לאורך המחזורים שלך.
    ניתן לדעת בוודאות מתי היה ביוץ על פי הופעתה של הווסת כ-12-16 יום לפני הדימום הראשון.

כדי לדעת בנוגע לביוץ שלך מראש-
    ממליצה לך לרשום תאריכים של קבלת הווסת בחודשים האחרונים ולראות את הממוצע שלך.
    להפחית מהחודש הכי ארוך 17 יום ומהחודש הכי קצר 17 יום וזה ייתן לך טווח של ימים בהם כדאי לקיים יחסים.

כמו כן, בתקופת הביוץ הגוף נוטה להפריש הפרשות הדומות לחלבון ביצה, ההפרשות האלו נמתחות ומתרבות לקראת הביוץ.
    כך שזה גם יכול לעזור לך להכיר קצת את גופך.

אופציה שלישית, לקנות ערכת ביוץ בסופר פארם וכו' ולהתחיל לבדוק החל מהיום ה-9 לווסת עד להופעת 2 פסים חזקים בעוצמתם שיעידו כי הביוץ עומד להתרחש כ-48 שעות לאחר מכן.

שירן- תפסיקי לענות פה לבנות שטויות, בבקשה ממך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת להגיב

שרון
    30/11/2010

לאני

איזו מין תגובה זו?
    יש הרבה בנות שלא יודעות בכלל מה זה ביוץ - לאחר שני הריונות ראשונים שנקלטו ברגע שהחלטנו - בהריון השלישי זה פשוט לא הגיע ורק אז כשהתחלתי לברר הבנתי את עולם המושגים הזה. את צריכה לשאול את עצמך אם את אמיתית.

גם את כותבת פה מצבור של שטויות - כל אישה והגוף שלה. לא לכל אחת יש הפרשות בזמן ביוץ (לי אין!!), יש בנות שאין להן כלל מחזור סדיר ואצלהן הספירה קשה יותר ויש אנשים כמוני שבסופו של דבר מתגלה שקיימת בעיה אמיתית. התמימה פה זאת את.

ואם למישהי יש בעיה ומבקשת עצה בצורה יפה ומנומסת - תעני באותה צורה או שלא תעני בכלל.

שירן צודקת - יש בין היתר מכשירים שבודקים האם מתרחש ביוץ (ע"י דגימת רוק) ויש ערכות ביוץ בלי סוף. יש מעקב זקיקים ויש בדיקות דם שהן הכי אמינות - למה להשתלח בה ככה?
    יום טוב,
    שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את ראית בכלל מה רשמתי???

אני
    30/11/2010

חביבתי אני מכירה את העולם הזה יותר משנדמה לך.
    אני ניסיתי להרות במשך שנתיים ועברתי טיפולים של הזרעות והפרייה כדי להיות בהריון הנוכחי.

בדיוק בגלל מחזורים לא סדירים אני כתבתי את התגובה שלי! ואם היית רואה היית שמה לב שרשמתי שאני עצמי עם מחזור לא סדיר.

והסיבה שהגבתי לה ככה זה מכיוון שזה פורום מקצועי בו הרופאים צריכים לענות, ואם בחורה לוקחת על עצמה אחריות לענות אז כדאי שהיא תענה דברים נכונים ולא להטעות.

אז כן, אני אמיתית, מאוד.
    דרך אגב גם לך יש הפרשות בזמן ביוץ, הן כנראה פשוט פנימיות (לא אצל כולן הן יוצאות החוצה) כי אין דבר כזה ביוץ ללא הפרשות כי זה החומר שעוזר לזרע להגיע ליעדו בתקופת הביוץ.

יש בדיקות רוק- מאוד יקרות
    גם אני רשמתי על בדיקות ביוץ בסוף אם תשימי לב.
    וכן, גם לי היה קשה מאוד לאתר את הביוץ, אבל אני מאמינה שבחורה שנמצאת בתחילת הדרך ואיננו יודעים את אורך המחזורים שלה שכרגע עדיף לה כמה שפחות לבדוק ולתכנן ולנסות פשוט לחשב את הימים הפוריים ובהם לקיים יחסים.
    להכניס חישובים לנושא לא ממש עוזר.... לפי דעתי בכל אופן.

לי לא הייתה ברירה מלבדוק עם ערכות ביוץ שכן הביוץ שלי היה מגיע מאוחר ואם לא הייתי בודקת לא הייתי קולעת עליו אף פעם.

תנסי לקרוא את התגובה שלי מבלי להתעצבן על זה שעניתי למישהי אחרת שהיא אומרת שטויות ותראי שעניתי תשובה הרבה יותר נכונה.

אני לא מתכוונת להמשיך את הויכוח הזה, הסיבה היחידה שהגבתי לבחורה זה בגלל שהפריע לי שהיא תקבל תשובות לא נכונות.
    זה פורום שמיועד לתמיכה מקצועית של רופאים, לא שלנו.
    יום טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרון אין טעם

מור
    01/12/2010

ניסית ויפה מיצדך...את מקסימה שיצאת להגנה על נשים שקצת פחות מבינות ולא התנסו מספיק.

הייתי מגיבה בידיוק כמוך.....

בכל אופן ישנן בנות שפחות מבינות האמת שגם אני ניתקלתי בשאלות שאולי הפתיעו אותי אבל.....מה החיפזון להגיב ככה אני לא יודעת ...

יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאת לא אותה מור.....

מור
    01/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אתם הייתם עושים? - תגובה

ד''ר עפר תדמור
    30/11/2010

ערב טוב

על מנת להיכנס להריון כדאי לקיים יחסים ביום הביוץ.
    יום הביוץ חל 14 ימים לפני הווסת הבא.
    ניתן לחשב כאשר המחזורים קבועים את יום הביוץ.
    אם בין מחזור למחזור 28 ימים אז ביוץ ביום ה 14
    אם בין מחזור למחזור 26 ימים הביוץ ביום ה 12
    הכי יעיל לעשות מעקב זקיקיים / מעקב ביוץ בעל קול ולדעת במדוייק יום הביוץ

בברכה

ד"ר תדמור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו