מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רחם דו קרני רחם עם מחיצה- לרופאיםדנה30/11/2010
שלום
אתמול ההייתי בסקירה במאוחרת, ונאמר לי שכנראה יש לי רחם דו קרני או רחם עם מחיצה ושאי אפשר לדעת בודאות בתקופת ההריון.
יש לי 2 שאלות:
1. האם אחרי הלידה ב"ה אני אצטרך לבדוק את זה בודאות? או שאין לזה חשיבות.
2. האם זה יכול להשפיע על מהלך ההריון הקיים? או הלידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובת רופאים
דנה01/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחם דו קרני רחם עם מחיצה- לרופאים - תגובה
ד''ר עפר תדמור01/12/2010ערב טוב
האבחנה של רחם דו קרני קשה בהריון
בהריון צריך להשגיח על אורך צוואר הרחם לראות שאין קיצור צוואר וסכנה ללידה מוקדמת
אחרי הלידה יש לבדוק הרם בעל קול תלת מימד או צילום רחם או היסטרוסקופייה
בזמן ההריון יש למדוד אורך צוואר רחם בעל קול או ביד רופא כל שבוע בערך
בהצלחה
ד"ר תדמור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה רבה על תשובתך.
דנה01/12/2010לא בטוחה שהבנתי נכון.
אני צריכה להיות במעקב מדידת אורך צוואר רחם כל שבוע? כי הרופא שביצע את הסקירה היה הרופא המטפל דלי ולא אמר לי דבר כזה. או שמדובר בשבועות מתקדמים יותר אני עכשיו בשבוע 23.
ואיך יכול להיות שעד עכשיו אף רופא לא הבחין במשהו? לא בשקיפות ולא בסקירה המוקדמת שבוצעה ע"י 2 רופאים שונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת בלחץ מחכה לתשובה. תודה ד"ר
דנה02/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תדמור בבקשה תענה-מקפיצה
דנה04/12/2010אני צריכה להיות במעכב פעם בשבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה רבה על תשובתך. - תגובה
ד''ר עפר תדמור04/12/2010ערב טוב
קשה לענות למה אף אחד לא הבחין, אולי באמת אין רחם דו קרני.
בכל מקרה העבר כרגע לא חשוב , תבררי אחרי הלידה מה יש.
כרגע לעתיד הקרוב , אם במקרה הרע יש רחם דו קרני ההשלכות עכשיו הן שיש למדוד את אורך צוואר הרחם על מנת למנוע לידה מוקדמת.
בברכה
ד"ר תדמור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)