מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות חומות בתחילת הריוןרוית01/12/2010
שלום,
אני בשבוע 6 להריון,ויש לי כבר שבועיים הפרשות חומות ולעיתים טיפה דמיות,הייתי
אצל רופא הנשים שלי שאמר שזה לא סימן טוב,(הוא ראה קוטביות אבל לא ראה דופק)וביקש לחזור אליו שוב בעוד 10 ימים.
קראתי בכמה פורומים שכשיש סימנים כאלו צריך לשתות הרבה ולנוח,ובאחד הפורומים היה כתוב לא לקיים יחסי מין.
שאלתי היא-האם עליי לדאוג?והאם להימנע מיחסי מין עד לבדיקה בעוד 10 ימים שבה נקווה לראות דופק?
תודה,
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסיון שלי..
נעמה01/12/2010אני היום בשבוע 30
גם אצלי תחילת ההריון לווה בדימומים קלים
הרופא המליץ על מנוחה ושתייה מרובה - כמו שרשמת כאן...
לדעתי במצבך באמת אין הרבה מה לעשות מעבר לכך, את צריכה ללכת עם התחושות שלך ולהחליט על מה את מוותרת ועל מה לא (בקשר ליחסי מין), פשוט תעשי רק מה שמרגיש לך נכון עבור הוף שלך ותקווי שזה יעבור בשלום
בהצלחה ושיהיה הריון קל ומשעמם מאדדדד :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות חומות בתחילת הריון - תגובה
ד''ר עפר תדמור01/12/2010ערב טוב
לצערי הגדול לתופעה אין טיפול ואין משמעות למה שאת עושה
מנוחה, מאמץ , תרופות לא משפיעות בשלב זה על מהלך ההריון
הדבר היחידי שניתן לעשות זה על קול חוזר שבוע מבדיקה קודמת.
בהצלחה
ד"ר תדמור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)