טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בוקר טוב אני מנסה להיכנס להריון ברצוני התחלתי לבדוק את חום הגוף שלי כל בוקר ברצוני לדעת: 1. האם ביום של הביוץ חום הגוף חייב לעלות או שחום הגוף שלי יכול להישאר כמו בכל יום ואני עדיין אבייץ (אני מקוה שזו המילה הנכונה)? 2. ברגע שזיהיתי את יום הביוץ האם זה אומר שיש לי כמה ימים נוספים אחריו לקליטה או שזה היה כמה ימים לפניו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום חום גוף יורד באופן קלאסי מייד לפני הביוץ ועולה ב 0.5 מעלות לאחר הביוץ. לא תמיד השינויים הללו ברורים. ניתן להרות אם מקיימים יחסים יום לפני עד יום אחרי הביוץ. בהצלחה דר' יוסי הר-טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר