בטא נמוכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטא נמוכה
    דקל
    05/12/2010

שלום רב!
    ביום ראשון שעבר עשיתי בטא כשהייתי באיחור של יום והיא יצאה 62. כעבור שבוע דהינו היום הבטא יצאה 248. לי נראה שהבטא נמוכה לשבוע איחור, הרופא אמר שעלי להגיע לבדיקת דם נוספת בשבוע הבא. האם יש עדין סיכוי שההריון תקין? אם ההריון לא תקין יתכן שזהו הריון כימי או הריון שלא התפתח? אני מצטערת על כמות השאלות, אבל קשה לי לחכות עוד שבוע מבלי לדעת מה קורה.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטא נמוכה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה...

דקל
    06/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטא נמוכה - תגובה

ד''ר עפר תדמור
    06/12/2010

ערב טוב

העלייה בבטה צריכה להיות כל 48 שעות פי שתיים
    לכן הבטה היתה צריכה להיות 500 ביום שבת.
    אבל מדידת הבטה איננה מדוייקת מאוד וגם עלייה של 250 עדין סבירה יחסית.
    על קול יגלה הריון רק ב 1000
    לכן צריך לבצע בטה חוזר עוד שבוע
    לא לאבד תיקווה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבטא ירדה

דקל
    07/12/2010

תודה רבה על התגובה. היום החל דימום ובבדיקת בטא ראו שהבטא ירדה. היום היא הייתה כבר 204. הבנתי שאני צריכה לעשות בדיקת בטא חוזרת בשבוע הבא לראות שהבטא יורדת. האם זה היה הריון כימי? סוג הדם של הוא o- והרופא אמר שבשלב זה לא צריך לעשות זריקת אנטיD כי עדין לא נוצר עובר, האם נכון? הדבר לא יצור בעיות בפעם הבאה שאנסה להרות?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו