מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטא נמוכהדקל05/12/2010
שלום רב!
ביום ראשון שעבר עשיתי בטא כשהייתי באיחור של יום והיא יצאה 62. כעבור שבוע דהינו היום הבטא יצאה 248. לי נראה שהבטא נמוכה לשבוע איחור, הרופא אמר שעלי להגיע לבדיקת דם נוספת בשבוע הבא. האם יש עדין סיכוי שההריון תקין? אם ההריון לא תקין יתכן שזהו הריון כימי או הריון שלא התפתח? אני מצטערת על כמות השאלות, אבל קשה לי לחכות עוד שבוע מבלי לדעת מה קורה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה...
דקל06/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא נמוכה - תגובה
ד''ר עפר תדמור06/12/2010ערב טוב
העלייה בבטה צריכה להיות כל 48 שעות פי שתיים
לכן הבטה היתה צריכה להיות 500 ביום שבת.
אבל מדידת הבטה איננה מדוייקת מאוד וגם עלייה של 250 עדין סבירה יחסית.
על קול יגלה הריון רק ב 1000
לכן צריך לבצע בטה חוזר עוד שבוע
לא לאבד תיקווה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבטא ירדה
דקל07/12/2010תודה רבה על התגובה. היום החל דימום ובבדיקת בטא ראו שהבטא ירדה. היום היא הייתה כבר 204. הבנתי שאני צריכה לעשות בדיקת בטא חוזרת בשבוע הבא לראות שהבטא יורדת. האם זה היה הריון כימי? סוג הדם של הוא o- והרופא אמר שבשלב זה לא צריך לעשות זריקת אנטיD כי עדין לא נוצר עובר, האם נכון? הדבר לא יצור בעיות בפעם הבאה שאנסה להרות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)