מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות חומות במקום דימוםjinji05/12/2010
ד"ר שלום רב
הפסקתי גלולות לפני כחצי שנה במטרה להכנס להיריון. מאז המחזורים שלי היו סדירים 28-30 יום, עם דימומים של כשלושה ימים שמצריכים שימוש בטמפון. החודש נשלחתי ע"י רופא הנשים שלי לבדיקת אולטרסאונד ואגינלית ע"מ לבדוק תקינות האיברים. הכל יצא תקין. מחזור אחרון היה ב-4 בנובמבר, האולטרסאונד היה ב-22 בנובמבר ואז נאמר לי שאני לקראת ביוץ (זקיק בגודל 19 מ"מ, ורירית הרחם בעובי של 7.5 מ"מ). עבדנו במשך 4 ימים כדי להיות בטוחים שכיסינו את כל הימים (ביום השלישי הייתה הפרשה פוריה). מאתמול התחילה הפרשה חומה רק על התחתונית ולא בניגוב, אין כאבי מחזור, הרגישות בפיטמות שהייתה בביוץ ירדה ואין שום הרגשות לוואי. מתי כדאי לעשות בדיקת היריות ביתית ואם בכלל עוד יש סיכוי להיריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות במקום דימום - תגובה
ד''ר עפר תדמור05/12/2010ערב טוב
יש סיכוי להריון
בדיקת דם לבצע 14 ימים אחרי תאריך משוער של ביוץ
כדאי בדיקת דם להריון ( לא שתן).
בברכה
ד"ר תדמור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)