משקל עוברית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל עוברית
    בת אל
    06/12/2010

בוקר טוב,
    אני בשבוע 28+1 בבדיקת אולטרסאונד נאמר לי שמשקל העוברית שלי חורג בשבוע וחצי ממה שהיא אמורה להיות.ההערכה היתה מעט מעל 1,300 ק"ג.
    כל הבדיקות מתחילת ההריון ועד היום היו תקינות,כולל העמסת סוכר 50 שתוצאותיה היו 90.
    מה יכולה להיות הסיבה לאי ההתאמה והאם קיים סיכון כלשהו והיתייחסות מיוחדת בנוגע להמשך מעקב??

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל עוברית

הוספת תגובה

• משקל עוברית - תגובה

ד''ר עפר תדמור
    06/12/2010

ערב טוב

עובר גדול בשבוע וחצי בשבוע זה לא משמעותי.
    כדאי לעשות הערכת משקל חוזרת עוד 3 שבועות.
    האם תוכלי לפרט את מדדי העובר לפי ממ ושבועות.כדאי שנוכל לדעת מה גדול.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

בת אל
    07/12/2010

אני לא יודעת עדיין,התשובות יהיו אצלי רק בשבוע הבא כשאהיה אצל רופא הנשים שלי,זה לא ניתן לי במקום.אני אחזור לעדכן,בינתיים תודה רבה על ההתייחסות,אתם עושים עבודת קודש :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקל עוברית - תגובה

ד``ר אריה לידור
    06/12/2010

שלום לך
    הסטיה במשקל בהתיחס לשבוע ההריון שלך תקינה. מדידת אולטרהסאונד אינה הערכה מדויקת ותמיד קיימות סטיות של כ 10% לכאן ולכאן. בצעי אולטרהסאונד נוסף בסביבות שבוע 31-32
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו