מדוע לא עונים לי?? בבקשה זה דחוףףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדוע לא עונים לי?? בבקשה זה דחוףףףף
    לין
    06/12/2010

שלום,
    מחזור אחרון ב 24-10 . מתי אינ אמורה להיכנס לביוץ? אני מאוד רוצה להיכנס להיריון.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סליחה טעות - המחזור 24-11

לין
    06/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלוי

מיכל
    06/12/2010

זה מאד אינדוודואלי
    בדר"כ ביוץ מתרחש בין 10-12 יום מיום קבלת המחזור..אבל ישנן בנות שאצלן זה קורה מאוחר יותר...
    בנוסף - השאלה הכי חשובה היא האם המחזורים שלך סדירים כי זה גם תלוי במשך המחזור...
    כדי לדעת בוודאות הכי טוב להשתמש בערכות לזיהוי ביוץ או במעקב זקיקים (שהוא הכי מדויק)..תתיעצי עם הרופא שלך..
    כשתדעי את מועד הביוץ מומלץ לקיים יחסים סביב מועד זה - יש כאלה שימליצו לך יום כן ויום לא..ויש כאלה שימליצו על כל יום
    מניסיון שלי - עדיף כל יום...עדיף זרע אחד שיהיה בנרתיק ביום הביוץ מאשר כלום - אבל זו גישתו של הרופא שלי ושמחתי להיוכח שהוא צדק...כי הריתי
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע לא עונים לי?? בבקשה זה דחוףףףף - תגובה

ד``ר אריה לידור
    06/12/2010

שלום לך
    בהנחה שהוסתות שלך כל 28 יום הרי היום את ביום 12. היום מחר ומחרתיים הם הימים המשוערים לביוץ
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו