מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היריון.....ליליה08/12/2010
שלום,
אנחנו כעת מתכננים להיכנס להיריון.
השאלה שלי, האם יש תנוחה מסוימת שצריך לשכב בה כדי שהזרע לא ייצא ויהיה יותר סיכוי להיכנס להיריון?
כי אחרי קיום יחסי מין, אני מנסה לא לקום ולא להתקלח כדי שהזרע לא ייפול, הולכת לישון מתעוררת בבוקר ומוצאת שהכל נפל לי.
יש תנוחה מסוימת שצריך לשכת או לשבת בה כדי שזה לא ייפול???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
מיכל09/12/2010בגדול אין תנוחה עדיפה...כל עוד הוא גומר בפנים ועמוק זה טוב
התנוחות הפחות טובות הן אלה שישר אחרי שהוא יוצא הכל נשפך החוצה...
לדעתי התנוחה שהוא מעלייך עדיפה ואחר כך כדאי להרים רגליים למעלה לעמידת נר ולשכב כך במשך 10-15 דק
כמובן לא לקום לעשות פיפי לאחר מכן ולא להתקלח
מה שיוצא ממך בבוקר זה נוזל הזרע שמאפשר לזרעונים עצמם לנוע - את לא צריכה אותו בתוכך אחרי שהם כבר נכנסו...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיריון..... - תגובה
ד``ר אריה לידור10/12/2010שלום לך
מיד לאחר פליטת הזרע מתחילים הזרעונים לנוע ליעדם. לכן מומלץ לשכב מספר דקות . לאחר מכן צפוי שייפלט נוזל הזרע שבד"כ כבר אינו מכיל זרעונים.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)