מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב להריוניות ולמומחים .. !!חסוי11/12/2010
אני בהריון ראשון , נכנסת מחר בע''ה לשבוע 11 . בעוד שבועיים יש לי בדיקת שקיפות עורפית . רציתי לדעת האם היא בדיקה ואגינלית בדר''כ או אולטרסאונד חיצוני ?
במידה ויש - לנשים שמטופלות אצל ד''ר אבירם רמי בנתניה בבית רמז, רמז 13 נתניה -התור נקבע אצלו , רציתי לדעת איך הוא בודק בדיקה זו ,ובכלל איך הוא בתור רופא ?זו פעם ראשונה שלי אצלו ואני טיפה חוששת, לצערי רופאת הנשים שלי לא עושה בדיקות אלו - אשמח לתשובה , בשורות טובות לכולן !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיפות עורפית
בת אל12/12/2010לרוב ינסו בהתחלה לבדוק ביטני ולא וגינאלי,רק במידה ולא מצליחים לראות אז עוברים לוגינאלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקיפות עורפית - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור12/12/2010בוקר טוב
בגישה וגינאלית ראי למטה יש יתרונות.
לפעמים כדאי להתחיל הבדיקה בגישה ואגינלית.
בברכה
ד"ר תדמור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב להריוניות ולמומחים .. !! - תגובה
ד''ר עפר תדמור12/12/2010בוקר טוב
שקיפות עורפית אפשר לבצע בגישה ביטנית או בגישה ואגינלית.
אפשר גם לבצע בגישה משולבת. קודם דרך הבטן ואחכ וגינאלית.
לדעתי האישית לגישה הוגינאלית יתרונות.
בגישה ואגינלית יותר קרובים לעובר רואים יותר טוב ויותר מדוייק.
בגישה וגינאלית הסיכוי לטעות יותר קטן, בגישה וגינאלית לפעמיים רואים מומים שחבל לחכות לאבחנתם לסקירות.
בהצלחה.
ד"ר תדמור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)