מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הערכת משקלסיסי14/12/2010
האם הגיוני שבשבוע 32 העריכו משקל 2400 ובשבוע 36 2600- הגיוני שעלה רק 200 גרם בחודש??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
סיסי15/12/2010בבקשה תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכת משקל - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור15/12/2010ערב טוב
השאלה היא לא אם זה הגיוני ??
אלא מה המשמעות
עובר של 2600 בשבוע 36 ( אם גדילה של 200 גרם בחודש)
מחייב מעקב קפדני
על קול חוזר עכשיו למשקל עובר
בדיקת זרימת דם העובר בדופלר
הערכת משקל חוזרת שבועיים
לאור תוצאות הבדיקות לשקול מוניטור NST כל שבוע
בברכה
ד"ר תדמור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד
סיסי15/12/2010רופא אחר העריך את המשקל בשבוע 36- לא הרופא שלי ושאלתי אותו אם זה תקין, הוא אמר שזה ממש בסדר, זה ממש הלחיץ אותי ושאלתי מספר פעמים- הוא אמר לי תפסיקי לדאוג הכל בסדר אני אומר לך שתרגעי. הבדיקה היתה בראשון האחרון, בראשון הקרוב אהיה אצל ד"ר גוטרמן הרופא שלי, האם יש צורך להתקשר אליו ליידע אותו או פשוט להמתין לתור ביום ראשון? אני כבר בשבוע 37 מחר ויש לי עבר של IUGR ורעלת. (בהריון הזה עד כה הכל תקין).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן להמתין ליום ראשון או ללכת
סיסי16/12/2010בינתים למוניטור? אני מרגישה תנועות עובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להמשך תשובה...
סיסי16/12/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכת משקל - תגובה
ד``ר אריה לידור16/12/2010שלום רב
עליה של 200 ג"ר בחודש היא קטנה מדי . רצוי שתבצעי בדיקה נוספת להערכת צמיחת העובר על פי כל הפרמטרים כולל זרימות דם בטבור עורקי הרחם ועורקי המח ולא רק הערכת משקל.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתקשר בבוקר לרופא שלי תודה
סיסי16/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)