מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון מוזרמיכל15/12/2010
דוקטור שלום
בשבועות האחרונים קרו כמה מקרים מוזרים שבסופם התגלה (לשמחתי) שאני בהריון:
להלן תקציר הארועים: לפני 7 שבועות דימום חזק שהופיע ביום 21 למחזור, הדימום היה מלווה בכאב גב חזק. הרופא נשים גרס שמדובר במחזור שהקדים. מאז- במשך 7 השבועות האחרונים המחזור לא הגיע. בוצעו בדיקות הריון יותר מפעם או פעמיים, והנה, בתחילת השבוע הזה בוצעה בדיקה והתקבלה רמת HCG של 364. בקשתי בדיקה חוזרת (אחרי כל מה שעברתי, כבר הייתי ספקנית) והנה יומיים אחרי כבר 756. בהחלט הריון. הערך של הפרוגסטרון שהתקבל הוא 89. רציתי לדעת בבקשה אם על סמך הנתונים שנתתי, יש דרך לדעת מה שבוע ההריון המשוער והאם מדובר בערך פרוגסטרון תקין? יש לציין- אני בת 30, בריאה וזה הריון ראשון
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מוזר - תגובה
ד``ר אריה לידור16/12/2010שלום רב
תקינות ההריון נמדדת לפי ערכי צמיחת הביטא. עד כה הצמיחה תקינה. ממליץ שתמשיכי לעקוב כך שבסביבות 1500 כבר ניתן לראות שק הריון ובסביבות 6000 אפילו דופק.
בהצלחה
דר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)