קורינון, הריון ודילול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קורינון, הריון ודילול
    שלומית
    16/12/2010

שלום,
    אני בתחילת שבוע 10. מחזור אחרון ב- 10/10. הריון אחרי טיפולי פיריון. מאז הביוץ אני לוקחת תמיכת קורינון פעם ביום (בבוקר). הבנתי מהרופא שכדאי לקחת את התמיכה עד לשבוע 12.
    מאחר ואני לא מקבלת אינפורמציה מורחבת מהרופא שלי אשמח לקבל את חוות דעתכם:
    1. האם כדאי לקחת קורינון עד שבוע 12 (במידה והכל בסדר?)
    2. שמתי לב שבימים האחרונים יוצאים לי גושים מהנרתיק (לדעתי מהקורינון) בצבע חום כהה. למה זה יוצא בצבע כזה?
    3. אולטרסאונד אחרון נעשה לפני שבוע. בו נראו 3 שקים עם דופק עוברי. בתחילת שבוע 14 (איך אפשר לחכות כ"כ הרבה זמן) נקבע לי בדיקה נוספת ודילול. האם זה לא מאוחר מדי? הרופא רוצה לראות אם "הטבע עושה את שלו"? הבנתי לפי המידע שמצויין באינטרנט שכמה שיותר מאוחר הסיכון יותר גדול?

מודאגת מאוד

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קורינון, הריון ודילול

הוספת תגובה

• קורינון, הריון ודילול - תגובה

ד``ר אריה לידור
    16/12/2010

שלום רב
    יש להמשיך בקרינון עד לשבוע 9 ויש אומרים עד לשבוע ה 12. המלצתי האישית להמשיך עד לשבוע 12. הפחתה יכולה להעשות כבר משבוע 8 אך עדיף בסביבות השבוע ה12 . עד לשבוע זה קורות ההפלות באופן ספונטני בשכחיחות גבוהה ולכן ממילץ על הפחתה בשבוע 12 ומעלה כמובן לאחר אישור ועדה להפסקת הריון
    ן
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו