מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קורינון, הריון ודילולשלומית16/12/2010
שלום,
אני בתחילת שבוע 10. מחזור אחרון ב- 10/10. הריון אחרי טיפולי פיריון. מאז הביוץ אני לוקחת תמיכת קורינון פעם ביום (בבוקר). הבנתי מהרופא שכדאי לקחת את התמיכה עד לשבוע 12.
מאחר ואני לא מקבלת אינפורמציה מורחבת מהרופא שלי אשמח לקבל את חוות דעתכם:
1. האם כדאי לקחת קורינון עד שבוע 12 (במידה והכל בסדר?)
2. שמתי לב שבימים האחרונים יוצאים לי גושים מהנרתיק (לדעתי מהקורינון) בצבע חום כהה. למה זה יוצא בצבע כזה?
3. אולטרסאונד אחרון נעשה לפני שבוע. בו נראו 3 שקים עם דופק עוברי. בתחילת שבוע 14 (איך אפשר לחכות כ"כ הרבה זמן) נקבע לי בדיקה נוספת ודילול. האם זה לא מאוחר מדי? הרופא רוצה לראות אם "הטבע עושה את שלו"? הבנתי לפי המידע שמצויין באינטרנט שכמה שיותר מאוחר הסיכון יותר גדול?
מודאגת מאוד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורינון, הריון ודילול - תגובה
ד``ר אריה לידור16/12/2010שלום רב
יש להמשיך בקרינון עד לשבוע 9 ויש אומרים עד לשבוע ה 12. המלצתי האישית להמשיך עד לשבוע 12. הפחתה יכולה להעשות כבר משבוע 8 אך עדיף בסביבות השבוע ה12 . עד לשבוע זה קורות ההפלות באופן ספונטני בשכחיחות גבוהה ולכן ממילץ על הפחתה בשבוע 12 ומעלה כמובן לאחר אישור ועדה להפסקת הריון
ן
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)