מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שוב דילגו עלי- אנא תענו דחוף ביותר!לין16/12/2010
שלום לרופאים המקצועיים,
אני מורה למוזיקה שמלמדת בבית ספר די בעייתי עם ילדים מסוג של חינוך מיוחד, אלימים מבחינה גופנית ומילולית, רבים הרבה בשיעורים שלי, או מקללים אחד את השני ומתחילים לתת מכות עד כדי חנק וכו'... בשיעורים שלי אני תמיד מנסה להיות רגועה אך אין מצב כזה! אני תמיד מתעצבנת על הילדים ומרגישה שאני עומדת להתפוצץ. יש להגיד שאני נשואה טרייה מזה 5 חודשים ואני מאוד רוצה להיכנס להיריון (עד עכשיו זה לא הסתדר לי , למרות שעק בתי אחרי הביוץ שלי- אגב, החיים שלי מחוץ לבית הספר רגועים מבחינת עצבים ולחץ- ואני אישה מאושרת עם בעלה ועם משפחתה),חברות וקרובים אומרים לי שאני חייבת להירגע כי אחרת הגוף שלי לא יקלוט את הזרע של בעלי ויהיה לי קשה מאוד להיכנס להיריון ויהיו הרבה בעיות. אני ממש מפחדת מזה כי אני מתה להיות אימא ובעלי מאוד רוצה להיות אבא. השאלה שלי- איך אפשר להימנע מזה? האם זה קשור? - בכל זאת, אני לא יכולה להפסיק את העבודה שלי בבית ספר, כי למרות העצבים יש מקום לכיף!
אשמח לתגובה בהקדם האפשרי, אני נורא בלחץ
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב דילגו עלי- אנא תענו דחוף ביותר! - תגובה
ד``ר איילון לחמן17/12/2010שלום.
להירגע זה בהחלט דבר חשוב ועוזר לכל. אגב הזמן הממוצע לכניסה להריון הינו שנה.כך שאפשר להירגע בינתיים ואין צורך בבדיקות או מעקב.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)