קבלת מחזור אחרי גרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבלת מחזור אחרי גרידה
    חגית
    19/12/2010

שלום, שמי חגית, יש לי 2 ילדים ואני חודשיים אחרי גרידה יזומה. שבועיים אחרי הגרידה ניגשתי לביקורת אצל רופאת הנשים ובאולטרסאונד היא חשדה שנותר משהו... ציינה שזה נראה כמו שק הריון, ניגשתי לעשות בדיקת דם והבתא יצאה 42 ולאחר שבוע 13, הרופאה אמרה לחכות למחזור. כבר חודשיים אחרי ועדיין לא קיבלתי מחזור, הרופאה שלחה אותי לבדיקת דם (בדיקת הריון) והבדיקה יצאה שלילית ואז נתנה לי כדורי פרוברה 5 מ"ג פעמיים ביום למשך 5 ימים, סיימתי את הכדורים ועדיין לא קיבלתי וגם לא מרגישה כאילו עומדת לקבל. במקביל מטופלת בזריקות בטאפרון בגלל טרשת נפוצה. מה לעשות? האם יש סיכוי שלאחר הגרידה נותר משהו ובגלל זה המחזור לא מגיע? או שיכול להיות שזה קשור לזריקות בטאפרון שאני מקבלת? המחזור אף פעם לא היה סדיר אצלי ובטח לא מאז הזריקות. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קבלת מחזור אחרי גרידה

הוספת תגובה

• ממש זקוקה לתשובה!!!!!!!!

חגית
    21/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבלת מחזור אחרי גרידה - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    22/12/2010

שלום.
    הפשוט לחזור על בדיקת הבטא שבודאי תצא שלילית ואז כולם יהיו יותר רגועים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו