מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קבלת מחזור אחרי גרידהחגית19/12/2010
שלום, שמי חגית, יש לי 2 ילדים ואני חודשיים אחרי גרידה יזומה. שבועיים אחרי הגרידה ניגשתי לביקורת אצל רופאת הנשים ובאולטרסאונד היא חשדה שנותר משהו... ציינה שזה נראה כמו שק הריון, ניגשתי לעשות בדיקת דם והבתא יצאה 42 ולאחר שבוע 13, הרופאה אמרה לחכות למחזור. כבר חודשיים אחרי ועדיין לא קיבלתי מחזור, הרופאה שלחה אותי לבדיקת דם (בדיקת הריון) והבדיקה יצאה שלילית ואז נתנה לי כדורי פרוברה 5 מ"ג פעמיים ביום למשך 5 ימים, סיימתי את הכדורים ועדיין לא קיבלתי וגם לא מרגישה כאילו עומדת לקבל. במקביל מטופלת בזריקות בטאפרון בגלל טרשת נפוצה. מה לעשות? האם יש סיכוי שלאחר הגרידה נותר משהו ובגלל זה המחזור לא מגיע? או שיכול להיות שזה קשור לזריקות בטאפרון שאני מקבלת? המחזור אף פעם לא היה סדיר אצלי ובטח לא מאז הזריקות. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש זקוקה לתשובה!!!!!!!!
חגית21/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלת מחזור אחרי גרידה - תגובה
ד``ר איילון לחמן22/12/2010שלום.
הפשוט לחזור על בדיקת הבטא שבודאי תצא שלילית ואז כולם יהיו יותר רגועים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)