באיזה שבוע הריון אני?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• באיזה שבוע הריון אני?
    דנית
    21/12/2010

אני קצת בדילמה באיזה שבוע של ההריון אני נמצאת. התאריך האחרון שקיבלתי מחזור היה ב 1/11/2010 (לפני חודשיים בערך הפסקתי גלולות וגם בחודש שלפני קיבתי באותו יום בחודש 1/10). אולם, בחודש נובמבר קיימתי יחסי מין ללא אמצעי מניעה (קונדום) ביום אחד בלבד 26/11 (כשבוע בערך לפני קבלת המחזור הבא של חודש דצמבר) -בכלל לא ימים של ביוץ.... אף על פי כן אני בהריון עפ"י בדיקת שתן ביתית חיובית ועפ"י בדיקת דם 919 יחידות לליטר. אם כן איך אני יודעת באיזה שבוע הריון אני? כי המקרה שלי הוא די נדיר להבנתי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    באיזה שבוע הריון אני?

הוספת תגובה

• באיזה שבוע הריון אני? - תגובה

ד''ר גדעון נגר
    21/12/2010

יתכן לעיתים ביוץ מאוחר
    אם נסתמך על יום ההפריה בתאריך שקיימת ללא אמצעי הגנה אזי את בסביבות שבוע 5 וחצי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני כמו ההיא בדילמה:?

שרית
    05/07/2011

היה לי מחזור במאי בתאריכים ה20-5עד 25 ל5!
    ב8-6 בשבועות יום רביעי קימתי יחסי מין מלאים עם בן זוגי וב29-ל6 גילתי מבדיקה ביתית ובדיקת דם שאני בהריון
    איזה שבוע אני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו