הצילו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סתם מתוך סקרנות....

מיכל
    31/12/2010

האם ילדת?
    מה מצבך היום? האם השתפר...?
    אני נכנסתי לשבוע 34 וגם לי מתחיל להיות ממש קשה...אני מנסה לא לקטר אבל זה לא פשוט...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצילו
    מור
    21/12/2010

שלום,
    בשבוע 37, עם צירים מדומים חזקים כבר 3 שבועות. פקק רירי יצא לפני כשבוע וחצי.
    הבעיה היא הליחה/רוק שיוצאות לי בכמויות. הדבר גורם לי להקאות, ומונע ממני לישון רצוף יותר מ- 15 דקות כל פעם. אני אפופה לגמרי בגלל חוסר השינה -אני יורקת גם מתוך שינה או נחנקת ויושנת בישיבה כי בשכיבה אני פשוט לא מצליחה. הענבל בגרון התנפח למימדים איומים ואני נושמת כמו בת 80. הדבר גורם לי סבל נוראי ויאוש טוטאלי. אני מדממת מהאף וכואב לי הגרון מרוב היריקות וההקאות שלא לדבר על דלקות בחניכיים ולשון שורף ושפתיים יבשות - בקיצור סיוט.
    אני רוצה לסיים את ההריון הזה מהר ככל האפשר - מה אפשר לעשות כדי לגרום לצירים האלו להיות אפקטיביים? האם אפשר לקחת משהו? האם יש איזה פעילות ספציפית לביצוע?
    אני פשוט לא יכולה יותר - מרגישה שהגוף שלי קורס ושאיבדתי צלם אנוש מסתובבת עם פח וגלילי נייר טואלט - וממעטת לצאת מהבית. פשוט מרגישה רע רע רע!
    אודה על תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו

הוספת תגובה

• הצילו - תגובה

ד''ר גדעון נגר
    21/12/2010

לאור הסבל שלך יש לשקול לבצע זרוז.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מוציאים לפועל?

מור
    22/12/2010

אין לי מה לשקול - אני בעד - כל דבר שיכול לסיים את הסיוט שאני חיה בו - טוב עבורי - כל עוד לא מדובר בניתוח קיסרי.
    השאלה איך להוציא את זה לפועל - למי עלי לפנות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי...

מיכל
    22/12/2010

איזה מסכנה..
    נשמע שאת ממש ממש סובלת
    אני בשבוע 33 - ולחשוב עוד מה מצפה לי....חחח
    תהיי חזקה מקווה שהתופעות יעברו מהר
    שתדעי שלידה אחרי זירוז היא לא תענוג גדול - ככה שמעתי...אבל בהצלחה, מחזיקה לך אצבעות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו