מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
סתם מתוך סקרנות....
מיכל31/12/2010האם ילדת?
מה מצבך היום? האם השתפר...?
אני נכנסתי לשבוע 34 וגם לי מתחיל להיות ממש קשה...אני מנסה לא לקטר אבל זה לא פשוט...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצילומור21/12/2010
שלום,
בשבוע 37, עם צירים מדומים חזקים כבר 3 שבועות. פקק רירי יצא לפני כשבוע וחצי.
הבעיה היא הליחה/רוק שיוצאות לי בכמויות. הדבר גורם לי להקאות, ומונע ממני לישון רצוף יותר מ- 15 דקות כל פעם. אני אפופה לגמרי בגלל חוסר השינה -אני יורקת גם מתוך שינה או נחנקת ויושנת בישיבה כי בשכיבה אני פשוט לא מצליחה. הענבל בגרון התנפח למימדים איומים ואני נושמת כמו בת 80. הדבר גורם לי סבל נוראי ויאוש טוטאלי. אני מדממת מהאף וכואב לי הגרון מרוב היריקות וההקאות שלא לדבר על דלקות בחניכיים ולשון שורף ושפתיים יבשות - בקיצור סיוט.
אני רוצה לסיים את ההריון הזה מהר ככל האפשר - מה אפשר לעשות כדי לגרום לצירים האלו להיות אפקטיביים? האם אפשר לקחת משהו? האם יש איזה פעילות ספציפית לביצוע?
אני פשוט לא יכולה יותר - מרגישה שהגוף שלי קורס ושאיבדתי צלם אנוש מסתובבת עם פח וגלילי נייר טואלט - וממעטת לצאת מהבית. פשוט מרגישה רע רע רע!
אודה על תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצילו - תגובה
ד''ר גדעון נגר21/12/2010לאור הסבל שלך יש לשקול לבצע זרוז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מוציאים לפועל?
מור22/12/2010אין לי מה לשקול - אני בעד - כל דבר שיכול לסיים את הסיוט שאני חיה בו - טוב עבורי - כל עוד לא מדובר בניתוח קיסרי.
השאלה איך להוציא את זה לפועל - למי עלי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי...
מיכל22/12/2010איזה מסכנה..
נשמע שאת ממש ממש סובלת
אני בשבוע 33 - ולחשוב עוד מה מצפה לי....חחח
תהיי חזקה מקווה שהתופעות יעברו מהר
שתדעי שלידה אחרי זירוז היא לא תענוג גדול - ככה שמעתי...אבל בהצלחה, מחזיקה לך אצבעות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)