טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לרופאים היקרים, אני בת כמעט 41 בהריון שבוע 7. יש לי ממצא באקג של RBBB COMPLETE. הממצא הנ"ל היה קיים לפני ההריון הנוכחי ועברתי בירור קרדיולוגי ששלל מחלת לב אבל בכל זאת יש את הממצא הנ"ל שבולט באקג. יש לציין שלפני כארבע שנים לא היה לי את הממצא הזה באקג,רק בשנתיים האחרונות. האם ההריון עלול לסכן אותי בעקבות הממצא הנ"ל? אני יודעת שבתהליך של הריון יש מעמסה על כלי הדם והלב האם אני יכולה להיות בסיכון או הלב שלי בעקבות הממצא?
תודה רבה מראש גלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד