הפסקת הריון שבוע 26

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת הריון שבוע 26
    אמא
    23/12/2010

שלום,
    אני בשבוע 26 להריוני. הריון שני.
    יש לי ילדה בת שנתיים.
    אני נאלצת להפסיק את ההריון וזאת בהמלצת מספר רופאים מומחים ובכירים.
    העובר לא בסדר/לא בריא. עובר חי.
    לא אכנס בפורום זה לסיבת הפסקת ההריון.
    אני מבקשת את עזרת הפורום בסוגייה שקשה לי והיא באיזו דרך כדאי לבחור ללדת את העובר.
    הרופאים הסבירו לי שיחדירו לעובר חומר ללב ובכך יגרמו ללב להפסיק לפעום.
    מכיוון שמדובר בשבוע מתקדם עליי לעבור לידה.
    אני במצב נפשי קשה מאוד ולעבור לידה רגילה שבסופה יצא עובר מת זו חוויה מאוד קשה שאני לא יודעת אם אצליח לעמוד בה ולכן חשבתי על אפשרות של ניתוח קיסרי ( אפילו בהרדמה מלאה).
    מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת הריון שבוע 26

הוספת תגובה

• מצטערת לשמוע

שלי
    24/12/2010

אני מקווה שההחלטה על ההפלה היא ממקום נכון, תנסי לחשוב על זה שעדיף כך. את לא רוצה לגרום לילד שלך וגם לא לך חיים לא טובים.
    לגבי האופציה, לפי דעתי, קיסרי זה גם סוג של לידה, ההבדל הוא שאחרי קיסרי יש לך ימים של סבל, עם תפרים וכאבים וצלקת. בלידה רגילה, את יולדת וזה נגמר (הטכני כמובן). אני לא חושבת שאת צריכה להעביר את עצמך קיסרי. אני מבינה מאוד את הקושי הנפשי ללדת רגיל ועוד עובר שאת יודעת מראש שלא יחיה.
    תהיי חזקה עם כל החלטה שתקבלי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי תשובה - רק שולחת חיזוק

תמי
    25/12/2010

בלי להכיר אותך אני מחבקת חזק,
    ואפילו שקשה לראות את זה עכשיו יש סיכוי טוב שהכל לטובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

אור
    26/12/2010

שלום לך יקירה.
    כואב הלב על מה שאת עוברת עכשיו, ואני יודעת מה זה, גם אני עברתי את זה.
    זה כאב שאי אפשר לתאר במילים ואני שולחת לך חיבוק ומאחלת לך שזה יעבור מהר, מקווה שיש לך בן זוג תומך ואוהב, זה מאוד עוזר.

אני באופן אישי לא חושבת שכדאי לך ניתוח. ממש לא!
    אני עברתי לידה תחת טשטוש, הייתי חצי רדומה וזה קרה מהר, ללא כאבים פיזים. מיד לאחר שהעובר יצא פשוט נרדמתי מהטשטוט והתעוררתי אחרי שעתיים.
    לגבי הדיקור הזה שמטרתו להמית את העובר, אני מבחינה נפשית לא יכולתי לשאת זאת ולכן דרשתי לעשות זאת תחת הרדמה מלאה.

מאחלת לך רפואה שלימה והריון תקין בעתיד הקרוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק תיהי חזקה- שולחת חיבוקים

dikla
    26/12/2010

מקווה שיעבור מהר, אני עכשיו בהריון בדיוק בשבוע שלך וקיבלתי צמרמורת מלקרוא את מה שאת נאלצת לעבור.
    אבל את חייבת להיות חזקה ולהבין שהכל לטובה. למרות שקשה לך לראות את זה עכשיו
    מקווה שיעבור בשלום ומהר ככל האפשר
    וגם אני חושבת שעדיף לך לבחור בלידה ולא בניתוח.
    מאחלת לך הריון הבא תקין בע"ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת הריון שבוע 26 - תגובה

ד''ר יוסי הר טוב
    26/12/2010

שלום
    מצטער לשמוע.
    עם כל הסבל - לא הייתי ממליץ על ניתוח קיסרי. ניתוח מסכן אותך יותר מלידה רגילה, ומסכן יותר גם הריון עתידי אם תחליטי על הריון נוסף לאחר שתתאוששי. אני ממליץ על לידה רגילה.
    דר' הר-טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטערת לשמוע ....אני יכולה לעזור לך

צליל
    27/12/2010

אני גם עברתי לידה שקטה בהריון הקודם , ההתאוששות לא קלה ותצטרכי תמיכה מסביב , אני הלכתי לשיחות עובדת סוציאלית בקופה . ללידה צירפתי דולה שיא פוסט טראומה והיא מאוד עזרה לי בתהליך אני ממליצה עליה בחום לארגון קוראים " אשת חיל " את יכולה למצוא את האתר שלהם באיטרנט ויש אשה מקסימה שמפנה אותך לדולה . הדולה הזאת מגיעה ללא תשלום . אשמח להיות אוזן קשבת זה המייל שלי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצליל

אמא
    27/12/2010

צליל, תודה רבה על התייחסותך. הייתי שמחה לקבל את המייל שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גזים גזים, מה מותר ומה אסור??

נורית
    27/12/2010

הי לכולם,

כל כך הרבה עצות ודיבורים לגבי מה מותר לאכול ומה אסור לאם המניקה למניעת גזים.

אני מניקה ובתי בת שלושה שבועות והגזים הגיעו:
    אני לא אוכלת כרובית, כרוב, גבינה לבנה, שוקולד, שותה תה שומר \

מה עוד???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתי

צליל
    27/12/2010

יש פורום אובדן הריון בתפוז , אני עברתי חוויה מאוד לא טובה ברמבם בהפסקת הריון אולי יש בנות שיוכלו להמליץ על מקום טוב שם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לידה מוקדמת בשבוע 26

נורית
    27/12/2010

שלום לך,

כאחת שעברה פעמיים לידה של תינוק, אחד בשבוע 39 ללא דופק והשני בשבוע 20 ללא דופק, אני ממליצה לך ללכת על עניין הלידה. נכון זה קשה ולא נעים אולם הגוף אחר כך מתאושש בצורה טבעית וחוזר לעצמו מיידית ואילו בניתוח קיסרי (שזה עתה עברתי והילדה יצאה בריאה ושלמה) ההחלמה קשה, לא נעימה, מגבילה מאוד בטח שיש לך ילדה בבית לטפל בה.

יש משהו בלידה שהוא כל כך טבעי לגוף ולנושא ההחלמה הפיזית והרגשית בעיקר.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אמא
    27/12/2010

תודה לכולם על העצות הטובות והתמיכה
    מקווה שאעבור זאת על הדרך והצצורה הטובה ביותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו