מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פורום היחיד של BE OK שלא עונים בו!לימור24/12/2010
אני ומספר אנשים נוספים פעילים בפורומים רבים ,יש לציין שלא היה דבר כזה של הצטברות שאלות רבות באף פורום בו צוטטתי ,בנוסף זה פורום מאוד רגיש ולכן אם אין
לרופאים המנהלים אותו זמן לענות אולי כדי שיפרשו . קחו דוגמא משאר הפורומים באתר .
כבר מספר פעמים שאלתי שאלה ולא קיבלתי מענה כלל או קיבלתי מענה לאחר שבוע ,אחרי שבררתי את הסוגייה בפורמים נוספים שכן עזרו בבקשה
קחו את זה לתשומת ליבכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזי מדוע נכנסות?
שירה28/12/2010פורום בהחלט לא רציני!
חמישה רופאים ואין התייחסות ממושכת ושאלות רבות נותרות ללא מענה.
ידוע שהפורום בהתנדבות אולם גם הרופאים יוצאים נשכרים בדרך זו או אחרת,
מי שאינו מסוגל לקיים פורוס- שלא יעשה זאת.
קחו דוגמה מפורום רציני להפליא היכול לשמש דוגמה לכל פורום הלא הוא פורום IVF המקצועי והרציני להפליא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא!!!
עדי31/12/2010בנות יקרות,
לאור הידיעה שהפורום הזה הוא פורום בהתנדבות ושהרופאים שעונים פה עלהשאלות הם רופאים מקצועיים ועסוקים מאוד אין לכן מה לרטון ולהגיב בצורה קשה שכזו הרי הרופאים פה עושים עבודת קודש ובטח לא בכוונה הם לא עונים לכן אם מצאתן פורום שמשיב לכן מהר יותר אז תכנסו אליו ותפנו את השאלות שלכן לרופאים שם ואם אתן כבר פה אז תכבדו את האנשים שלא חייבים לכן כלום ובכל זאת עונים לשאלות של מאות נשים
שבת שלום לכן יקירות ולכל הרופאים ישר כוח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שאלתי דעתך בנושא
ורד02/01/2011שלום לך עדי
מנסיוני האישי אני מאוכזבת מפורום זה
במידה ואת מרוצה ,זהו עינינך הפרטי בלבד
לא זכור לי ששאלתי לגבי דעתך בנושא .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד את חיה בסרט...
עדי03/01/2011איזה גישה...
תעשי טובה לכולנוואל תיכנסי לפה יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי תחפשי את החברים שלך בפורום אחר
ורד03/01/2011מי את חושבת שאת מנהלת הפורום או משהו כזה
תעשה לנו את טובה ואל "תנהלי " את הפורום יותר !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להאמין...
עדי03/01/2011כמה שאת שכונה...
שאלוהים ישלח לך רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכנה אחת
ורד04/01/2011חחח ...את פשוט מעוררת רחמים ! את מגיבה לתגובות של אחרות במקום רופא,ובנוסף
את עושה זאת בשעה 2 לפנות בוקר !!! אין לך חיים!!!
אני מרחמת עליך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח יא חולת נפש
עדי06/01/2011מאמי אני ערה בשעות כאלה כי יש לי תינוקת שמעירה אותי ואת יודעת צריך להאכיל אותה וכאלה... או שאולי את לא יודעת... מאחת כמוך לא הייתי מצפה שתדע...
אחלה יום שיהיה לך מהממת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלורד ועדי האינטלגנטיות
אלמוג08/01/20112 סתומות שרבות בפורום, בושה וחרפה. מה אחת מתערבת לשנייה בחיים?
אתן נשים בוגרות עם ילדים ולא ילדות קטנות. נא להתאפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורום היחיד של BE OK שלא עונים בו! - תגובה
ד``ר איילון לחמן06/01/2011לורד שלום.
תודה לכל הדואגות למצב הפורום.אנא היו סבלניות.הכל יבוא ,בעזרת השם,על מקומו בשלום.סוף שבוע מצוין לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)