טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בעלי ואני מנסים להיכנס להריון, ווסת אחרונה ב-8/11/2010. אני מקבלת בערך כל 35 ימים. כעת יש לי איחור של 12 ימים. תחושות של כאב גב תחתון, לחץ בבטן התחתונה, כאילו המחזור עומד להגיע והוא לא מגיע. עשיתי הבוקר בדיקה ביתית אשר יצאה שלילית. האם לדעתך מדובר באיחור או שיש סיכוי להריון? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כמו שתיארת הייתי אצל רופא נשים ,עשה לי אולטרסאונד וראו משהו שמראה או קבלת מחזור בקרוב או תחילה של היריון אמר לי שאם עוד שבוע לא אקבל לעשות בדיקת דם פעם אחרונה שלי 23/11 תלכו לרופא נשים יכול להיו שמתחבא שם משהו למרות הבדיקה השלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר