שלום דוקטור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דוקטור
    רחל
    25/12/2010

בעלי ואני מנסים להיכנס להריון, ווסת אחרונה ב-8/11/2010. אני מקבלת בערך כל 35 ימים. כעת יש לי איחור של 12 ימים. תחושות של כאב גב תחתון, לחץ בבטן התחתונה, כאילו המחזור עומד להגיע והוא לא מגיע. עשיתי הבוקר בדיקה ביתית אשר יצאה שלילית. האם לדעתך מדובר באיחור או שיש סיכוי להריון?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום דוקטור

הוספת תגובה

• עדיין ממתינה לתשובה

רוחה
    27/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזדהה איתך

ורד
    28/12/2010

אני בדיוק באותו המצב, מחזור מאחר, בדיקה ביתית שלילית ומרגישה לא טוב, יש לי כאבי בטן, גזים ובחילות ואני רוצה לדעת אם בדיקת דם יכולה להעיד אחרת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני בדיוק בדיוק

ליטל
    30/12/2010

כמו שתיארת
    הייתי אצל רופא נשים ,עשה לי אולטרסאונד וראו משהו שמראה או קבלת מחזור בקרוב או תחילה של היריון
    אמר לי שאם עוד שבוע לא אקבל לעשות בדיקת דם
    פעם אחרונה שלי 23/11
    תלכו לרופא נשים יכול להיו שמתחבא שם משהו למרות הבדיקה השלילית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו