סימני היריון..שאלה שמעניינת אותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימני היריון..שאלה שמעניינת אותי
    לין
    27/12/2010

שלום לרופאים המקצועיים,
    אני באיחור בווסת כבר שלושה ימים, אני מאוד מקווה שאני בהיריון- אני אישה נשואה כבר 5 חודשים ואני מתה להיות בהיריון כבר. רציתי לשאול, האם יכול להיות שאישה בהיריון יהיו לה פריחות על הגוף? למשל: אלרגיה לסוגי בגדים שונים, אדמומיות ויובש? ... היום לראשונ התעוררתי כך, יובש ודמומיות על הצוואר בחלקו הימני- מעין עור מקולף, זה אף פעם לא קרה לי ודיי מוזר לי ממה זה. יכול להיות שאני בהיריון? או אין לזה שום קשר? האם בכלל בזמן היריון -במיוחד בתחילתו מופיעים סימנים לאלרגיה?
    - עוד שאלה להתעניינות- מתי מתנפחת הבטן בזמן ההיריון?
    תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רציתי להוסיף....

לין
    27/12/2010

בחמישת החודשים שעברו עלי , הייתה לי תקופה של בחילות נוראיות מכל דבר שאכלתי ואחרי תקופה זה ער והבדיקב הראתה שאני לא בהיריון. דיי מוזר! היום גם התעוררתי עם הרגשה נוראית של בחילות והרגשתי שאני עומדת להקיא שעברה אחרי מספר דקות. יש להגיד שאין לי מחזור סדיר ולפעמים אני לוקח גלולות כדי שהווסת יגיע. אפילו לפני שהתחתנתי היו לי כמה פעמים מקרים שנאלצתי לקחת תרופה בהמלצתץ הרופא כמובן כדי שהווסת יגיע. האם זה משפיע על ההיריון? האם מיד כשנכנסים להיריון מתחילים להופיע סימנטים של בחילות או הקאות (אני טיפוס שלא מקיא אפילו אם יש לי בחילות קשות.. האם זה אומר שבזמן ההיריון אני גם לא אקיא??? זה דבר שממש מפחיד אותי).
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו