מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימני היריון..שאלה שמעניינת אותילין27/12/2010
שלום לרופאים המקצועיים,
אני באיחור בווסת כבר שלושה ימים, אני מאוד מקווה שאני בהיריון- אני אישה נשואה כבר 5 חודשים ואני מתה להיות בהיריון כבר. רציתי לשאול, האם יכול להיות שאישה בהיריון יהיו לה פריחות על הגוף? למשל: אלרגיה לסוגי בגדים שונים, אדמומיות ויובש? ... היום לראשונ התעוררתי כך, יובש ודמומיות על הצוואר בחלקו הימני- מעין עור מקולף, זה אף פעם לא קרה לי ודיי מוזר לי ממה זה. יכול להיות שאני בהיריון? או אין לזה שום קשר? האם בכלל בזמן היריון -במיוחד בתחילתו מופיעים סימנים לאלרגיה?
- עוד שאלה להתעניינות- מתי מתנפחת הבטן בזמן ההיריון?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי להוסיף....
לין27/12/2010בחמישת החודשים שעברו עלי , הייתה לי תקופה של בחילות נוראיות מכל דבר שאכלתי ואחרי תקופה זה ער והבדיקב הראתה שאני לא בהיריון. דיי מוזר! היום גם התעוררתי עם הרגשה נוראית של בחילות והרגשתי שאני עומדת להקיא שעברה אחרי מספר דקות. יש להגיד שאין לי מחזור סדיר ולפעמים אני לוקח גלולות כדי שהווסת יגיע. אפילו לפני שהתחתנתי היו לי כמה פעמים מקרים שנאלצתי לקחת תרופה בהמלצתץ הרופא כמובן כדי שהווסת יגיע. האם זה משפיע על ההיריון? האם מיד כשנכנסים להיריון מתחילים להופיע סימנטים של בחילות או הקאות (אני טיפוס שלא מקיא אפילו אם יש לי בחילות קשות.. האם זה אומר שבזמן ההיריון אני גם לא אקיא??? זה דבר שממש מפחיד אותי).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)