מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה חשוב יותר: סקירה מוקדמת או מאוחראני29/12/2010
מגיעה לי בדיקה אחת דרך הקופה.
אני מעדיפה לבצע את הבדיקה היותר חשובה באופן פרטי.
אשמח לקבל מכם המלצה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוסיפו סקירה שניה גם ...
עדנה30/12/2010אם את במכבי מגיעה לך גם סקירה שניה פרטית בהשתתפות של 206 ש"ח במקום 1200 ש"ח אצל רופאים שיש להם הסדר עם הקופה,אני גם לא ידעתי ממש עד הרגע האחרון ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקירה
בת אל30/12/2010שתי הבדיקות חשבות באותה מידה,כל אחד בודקת התפתחות בשלב אחר.הרי איברי העובר מתפחים בשלבים והבדיקות נועדו לוודא תקינות התפתחות.לא הייתי מוותרת על אף אחת מהן.
גם לי הגיעה בדיקה אחת בהשתתפות הקופה,על השניה שילמתי מחיר מלא 940 ש"ח
ולאחר חודש הגשתי בקשה להחזר, קיבלתי החזר של 750 ש"ח כי יש לי ביטוח כללית מושלם.
תבדקי בקופה שלך מה מגיע לך,יש דברים שהם לא אומרים.
אם תצטרכי עזרה נוספת אשמח לעזור.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה חשוב יותר: סקירה מוקדמת תדמור
ד''ר עפר תדמור30/12/2010ערב טוב
שתי הסקירות חשובות
הסקירות משלימות זו את זו
בסקירה מוקדמת וגינאלית קל לספור אצבעות , לראות פנים שפתיים ואם יש בעייה לעשות בדיקת מי השפיר.
בסקירה מוקדמת אבל אין קורפוס קלוסום, אין ורמיס של הצרבלום, גודל חדרי המוח יכול להשתנות.
לכן לצערי שתי הבדיקות חשובות ולא ניתן לקבוע מי יותר חשובה הן משלימות זו את זו.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)