מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אני יודעת באיזה שבוע אני?שירה29/12/2010
בגלל שהמחזור שלי מממש לא סדיר, חשבתי ששוב הוא מתעכב בשבוע.
אבל אחרי שבוע וקצת החלטתי שזה לא הגיוני, ערכתי בדיקת הריון ביתית ומסתבר לשמחתי הרבה, אחרי שנה, שהתוצאה חיובית.
בחילות אין לי כמעט בכלל, אבל אני מאוד עייפה בזמן האחרון.
בכל אופן, איך אדע באיזה שבוע אני?
איך אדע שאכן אני בהריון? האם הבדיקת הריון הביתית אמינה?
ומה חשוב לעשות כרגע, שגיליתי שאני בהריון (הריון ראשון)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב
נעמה29/12/2010קודם כל באמת מזל טוב
כדי לדעת את השבוע שבוא את נמצאת את יכולה להשתמש במחשבון הריון שאליו את מכניה את התאריך של היום הראשון של הווסת האחרונה וזה מחשב לך בדיוק - יש הרבה כאלה באינטרנט...רק תחפשי בגוגל.
בדיקות הריון ביתיות בדר"כ אמינות אבל תמיד כדאי גם לעשות בדיקת דם כדי לבדוק מהי רמת ההורמון של ההריון שיש בדמך כי גם היא נותנת אינדיקציה על גיל העובר.
אחרי שתעשי את כל אלה, ותדעי באיזה שבוע את, תקבעי תור לרופא נשים לשבוע 7 בערך לבדיקת דופק עוברי...
זהו נראה לי - שיעבור לך בקלות ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אני יודעת באיזה שבוע אני? - תגובה
ד''ר יוסי הר טוב29/12/2010שלום
על מנת לדעת את גיל ההריון במקרה כזה צריך לבצע בדיקת אולטראסאונד.
פני לרופא המטפל לקבל הפניה לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון
בת אל29/12/2010הכי פשוט,לכי לעשות בדיקת דם,זה יאשר את ההריון ובמידה וזה חיובי,תקבעי תור לרופא נשים והוא יפנה אותך לאולטרסאונד שם יקבע גיל ההריון.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)