מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בהריון שבוע 33סאלי02/01/2011
אני בהריון שבוע 33 ברוך השם הכל תקין
רק יש לי נפיחות בפות ודליות מאין נפיחות גבשושית כמו פצעונים האם זה נפיחות ורידית בגלל ההריון או שזאת פטריה יש לציין שלא שורף לי ,האם מותר למרוח משחת אגיסטן
סאלי הריון שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהריון שבוע 33 - תגובה
ד''ר גדעון נגר02/01/2011מותר למרוח אגיסטן
אך את ציינת שמדובר בוורידים מורחבים לכן אין כל צורך באגיסטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפיחות בפות
סאלי04/01/2011האם יש מצב שישנם גבשושיות נפחות רק בשפה אחת בלבד סאלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אצלי...
מיכל04/01/2011היי סאלי
גם אצלי זה ככה
יש לי וריד בולט בצד אחד של השפה וזה יוצא מעט כלפי חוץ כך שבמבט חזיתי ניתן לראות גבשושית קטנה (סליחה על התיאור) - זה מכוער למדי ואני מקווה שיעלם בקרוב
המליצו לי לנסות לשבת ברגליים לא שלובות ולהרים כמה שיותר את הרגליים כשזה אפשרי...חוץ מזה הבנתי שאין הרבה פתרונות לבעיה הזו..אפשר גם לנסות לשים קרח שיכול לגרום לוריד להתכווץ חזרה..(אני טרם ניסיתי)
מזל שזה לא כואב (בינתיים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפיחות בפות
סאלי05/01/2011מיכל הי זאת סאלי
באמת העיקר שזה לא כואב ,פשוט נוצר עקב ההריון,יללה שיעבור החודש הזה בעזרת השם
ישררררר אני טסה ללייס איכלוב
שיעבור במזל טוב אצלך בי סאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)