כאבי אגן חריפים בהריון - כבר מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי אגן חריפים בהריון - כבר מיואשת
    הילה
    02/01/2011

אני בשבוע 22 סובלת מכאבי אגן עוד לפני ההריון שהוסברו כדלקת בשתן ואף טופלתי באנטיביוטיקה בשבועות הראשונים של ההריון. כאבי האגן לא חלפו והם רק מתגברים עם התקדמות ההיריון , אני מאוד מוגבלת בתנועות , גוררת רגל לעיתים , הכאבים עזים ואני מרגישה שממש חורקות לי העצמות באגן רופא המ]שחה אמר שאין מה לעשות , התעקשתי ופניתי לרופא הנשים שנתן לי הפנייה לאורטופד שרשם שאכן יש הגבלה בתנועה והמליץ על הגבלת מאמץ ולא להרים משאות כבדים. מיותר לציין שכל עוד הכאבים נמשכים התפקוד שלי לקוי מחפשת פתרון להקלת הכאבים דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי אגן חריפים בהריון - כבר מיואשת - תגובה

ד''ר גדעון נגר
    02/01/2011

כל שניתן לעשות בשלב ההריון הוא להשתמש בכדורים משכחי כאבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי אגן חזקים

ענת
    03/01/2011

אני בהריון שלישי, שבוע 21 לאחר לידה לפני 9 חודשים טראומטית ואגרסיבית לגוף (ואגינאלית). סובלת מכאבי אגן חזקים מאוד עם הקרנה למפשעה ולגב התחתון. נאמר לי ע"י הרופא כי מדובר בהיחלשות רצועות תומכות באגן. האם יש דרך להקלת הכאבים מלבד משכחי כאבים?
    בנוסף, האם לאור העובדה שמדובר בכאבים מתמשכים (כבר מעל שלושה שבועות ברציפות) וגם מדובר בהריון בסיכון - יש בסיס לשמירת הריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו