לקראת הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקראת הנקה
    אלונה
    26/04/2007

שלום
    אני לפני לידה שנייה,בראשונה הנקתי עד 7 חודשים,וזה בעיקר פסק עם חזרתי לעבודה.
    בפעם הקודמת לא שאבתי כי היו לי בעיות הסתגלות בהנקה (ממש כאבים-הנקתי חודש בשכיבה כדי לרפא את הכאבים כי ממש התעקשתי להניק-נבע מאי הקפדה על אחיזה נכונה שאני מקווה שהפעם לא תחזור על עצמה),אך הפעם אני שואלת על 2 דברים:
    אם הפעם אשאב,עליי לרכוש משאבה מניין אדע איזו טובה?
    איך שומרים על חלב-בקבוק רגיל?זכוכית?
    לכמה זמן במקרר או במקפיא?
    האם שאיבה היא כמו הנקה מבחינת העניין שלי=כלומר הוצאת אנרגייה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקראת הנקה

הוספת תגובה

• לקראת הנקה

ג'ניס זאוסמר
    26/04/2007

היי,
    כפי שאת בעצך כתבת : ההנקה לא הסתדרה כי התינוק לא תפס את השד בצורה נכונה
    אני מאוד ממליצה הפעם שתתחילי להניק כבר בחדר לידה, תבקשי עזרה מהאחיות במחלקת תינוקות/יולדות - זו תפקידן!!
    כמו שכל הריון עשוי להיות מאוד שונה גם ההנקות שונות זו מזו.
    הפעם המצב עשוי להיות שונה לחלוטין. לא נראה לי ששכיבה יכולה לעזור כל כך במקרים כאלו.
    אולי כדאי לך לברר באיזה בית יולדות שמים דגש חזק על מתן הדרכה להנקה וגם מכשירים את הצוות (זו נקודה מאוד חשובה)
    אם יהיה צורך תכלי לקבל ייעוץ מיועצת הנקה - אתר באינטרנט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - הכנה להנקה

ג'ניס זאוסמר
    26/04/2007

בהמשך- ואם יהיה צורך במשאבה תכלי לכתב שוב ואני אענה לך כי כל בעיה לגופה וכל מצב די דורש מכשיר בהתאם.אם צריכים לשאוב לכל ארוחה כדי בהשאלה/שכירות ולא בקניה.
    עש אוכל גם לענות על שמירת חלב וכו
    יהיה יותר אקטואלי
    מקווה שלא
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו