מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקראת הנקהאלונה26/04/2007
שלום
אני לפני לידה שנייה,בראשונה הנקתי עד 7 חודשים,וזה בעיקר פסק עם חזרתי לעבודה.
בפעם הקודמת לא שאבתי כי היו לי בעיות הסתגלות בהנקה (ממש כאבים-הנקתי חודש בשכיבה כדי לרפא את הכאבים כי ממש התעקשתי להניק-נבע מאי הקפדה על אחיזה נכונה שאני מקווה שהפעם לא תחזור על עצמה),אך הפעם אני שואלת על 2 דברים:
אם הפעם אשאב,עליי לרכוש משאבה מניין אדע איזו טובה?
איך שומרים על חלב-בקבוק רגיל?זכוכית?
לכמה זמן במקרר או במקפיא?
האם שאיבה היא כמו הנקה מבחינת העניין שלי=כלומר הוצאת אנרגייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת הנקה
ג'ניס זאוסמר26/04/2007היי,
כפי שאת בעצך כתבת : ההנקה לא הסתדרה כי התינוק לא תפס את השד בצורה נכונה
אני מאוד ממליצה הפעם שתתחילי להניק כבר בחדר לידה, תבקשי עזרה מהאחיות במחלקת תינוקות/יולדות - זו תפקידן!!
כמו שכל הריון עשוי להיות מאוד שונה גם ההנקות שונות זו מזו.
הפעם המצב עשוי להיות שונה לחלוטין. לא נראה לי ששכיבה יכולה לעזור כל כך במקרים כאלו.
אולי כדאי לך לברר באיזה בית יולדות שמים דגש חזק על מתן הדרכה להנקה וגם מכשירים את הצוות (זו נקודה מאוד חשובה)
אם יהיה צורך תכלי לקבל ייעוץ מיועצת הנקה - אתר באינטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - הכנה להנקה
ג'ניס זאוסמר26/04/2007בהמשך- ואם יהיה צורך במשאבה תכלי לכתב שוב ואני אענה לך כי כל בעיה לגופה וכל מצב די דורש מכשיר בהתאם.אם צריכים לשאוב לכל ארוחה כדי בהשאלה/שכירות ולא בקניה.
עש אוכל גם לענות על שמירת חלב וכו
יהיה יותר אקטואלי
מקווה שלא
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)