לא נצפה דופק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נצפה דופק
    הילה
    09/12/2007

קודם כל רציתי להגיד שאתם נהדרים!
    יש לי שני ילדים בני 3 ו- 5, הריון טבעיים לידות פשוטות ללא סיבוכים.
    וסת אחרונה ב - 24.10. ב - 29.11 בטא 3275, בבדיקת אולטרסאונד נצפה שק הריון בלבד, הרופאה אמרה שנראה שק הריון מצויין ולחזור אחרי 3 שבועות. לא יכלתי להתאפק וחזרתי ביום חמישי 6.12.07, ,תוצאות האולטרסאונד: נצפה שק הריון עם גבולות סדירים עם YOLK SAC, טרם נצפה קוטב עוברי, עליד השק יש מטומה קטנה מאוד בגודל 10 מ"מ. אין נוזל חופשי.
    יש לציין כי ב - 25.7 עברתי הפלה, גרידה, כי העובר לא התפתח (שבוע 8, לא היה דופק אבל אז היה שק הריון לא עגול). לאחר חודשיים היה לי איחור במחזור, בטא 22, ולאחר שבוע קיבלתי מחזור מאוד קשה (נראה כמו הפלה נוספת).
    .
    אני מאוד לחוצה, שהסיפור יחזור על עצמו. הרופאה אומרת שהשק נראה מצויין. האם יתכן שבשבוע בו אני נמצאת לא יראו דופק?
    תודה ושבוע מצויין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא נצפה דופק

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר רמי אבירם
    09/12/2007

זה יתכן
    חיזרי על האולטראסאונד עוד שבוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נצפה שק הריון

הילה
    09/12/2007

תודה רבה.
    מה המשמעות של המטומה? האם יכול להיות דופק בלי שנצפה שק חלבון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו