פרפרים בבטן תחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרפרים בבטן תחתונה
    חסוי
    08/01/2011

שלום לכולם ! אני בהריון ראשון ,מחר בע''ה נכנסת לשבוע 14 .. יש לי מהבוקר "פרפורים " בבטן התחתונה לכמה שניות ספורות בתדירות גבוהה ... קראתי שבדר''כ בהריון ראשון יש תזוזות של העובר רק החל משבוע 20 .. מה זה יכול להיות ?

אשמח לתשובה , תודבה מראש ושבוע טוב !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרפרים בבטן תחתונה

הוספת תגובה

• היי

עדי
    08/01/2011

אני יכולה לספר לך שאני התחלתי להרגיש את הפצפונת שלי בשבוע 14 בדיוק (אני רזה מאד)
    הרופאה שלי אמרה לי אז שזה כמעט ולא יתכן אבל אני הרגשתי בדיוק את מה שאת מתארת
    היום אני בשבוע 35....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עדי !!

חסוי
    08/01/2011

כ''כ חיכיתי לתשובה .. אני לא כ''כ רזה .. חח אפשר לומר..ממוצעת.. אבל רציתי לדעת שאני לא מדמיינת .. תודה שענית לי ואולי איששת את מה שחשבתי - ושתהיה בע''ה לידה קלה ומוצלחת ! שבוע טוב !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרפרים בבטן תחתונה - תגובה

ד''ר גדעון נגר
    08/01/2011

סביר להניח שהפרפורים נובעים מפעילות המעיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו