מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף - שבוע 35 - ציריםמיכל09/01/2011
שלום,
אני בשבוע 35, ומסתובבת כבר שבועיים עם צירים מוקדמים.
למעשה, אני מרגישה התכווצויות של הבטן - הבטן מתקשה ונרפית שוב ושוב במהלך היום
לפעמים ההתכווצויות סדירות ולפעמים לא...
הרופא שלי אמר שרק כשיכאב לי ממש כדאי ללכת למיון - עד אז ניתן לחיות ככה עם הצירים אפילו עד מועד הלידה.
רציתי לדעת - א. האם הצירים האלה לא מסוכנים לעובר? (אולי זה מסמן שהוא צריך לצאת כי משהו לא בסדר שם בפנים..)
ב. במידה ותכיפות הצירים עולה אך אין כאב אלא רק אי נוחות - האם יש טעם לפנות למיון? אני כל הזמן בהתלבטות אם לפנות למיון או לא, האם זה כואב מספיק והאם זה תכוף מספיק...אני אובדת עיצות כבר מהעניין הזה - בבקשה תענו לי מהר!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - שבוע 35 - צירים - תגובה
ד``ר איילון לחמן09/01/2011שלום.
ממליץ לבצע בדיקת על קול ומוניטור עוברי בקופ"ח ולדעת שכולם מרגישים טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצירים תגובה
סלי10/01/2011חמודה אל דאגה גם אני בשבוע 35 עם צירים התכווציות איך שנקרא לזה
אל דאגה שהצירים האמיתייים יגיעו את תרגישי ובגדול אי אפשר להתעלם מהם נשמה הכל תקין הלוואי שאני ואת נמשיך עד הסוף למרות שזה קשה אני כבר בהריון שני
סלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)