דחוף - שבוע 35 - צירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף - שבוע 35 - צירים
    מיכל
    09/01/2011

שלום,
    אני בשבוע 35, ומסתובבת כבר שבועיים עם צירים מוקדמים.
    למעשה, אני מרגישה התכווצויות של הבטן - הבטן מתקשה ונרפית שוב ושוב במהלך היום
    לפעמים ההתכווצויות סדירות ולפעמים לא...
    הרופא שלי אמר שרק כשיכאב לי ממש כדאי ללכת למיון - עד אז ניתן לחיות ככה עם הצירים אפילו עד מועד הלידה.
    רציתי לדעת - א. האם הצירים האלה לא מסוכנים לעובר? (אולי זה מסמן שהוא צריך לצאת כי משהו לא בסדר שם בפנים..)
    ב. במידה ותכיפות הצירים עולה אך אין כאב אלא רק אי נוחות - האם יש טעם לפנות למיון? אני כל הזמן בהתלבטות אם לפנות למיון או לא, האם זה כואב מספיק והאם זה תכוף מספיק...אני אובדת עיצות כבר מהעניין הזה - בבקשה תענו לי מהר!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף - שבוע 35 - צירים

הוספת תגובה

• דחוף - שבוע 35 - צירים - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    09/01/2011

שלום.
    ממליץ לבצע בדיקת על קול ומוניטור עוברי בקופ"ח ולדעת שכולם מרגישים טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צירים תגובה

סלי
    10/01/2011

חמודה אל דאגה גם אני בשבוע 35 עם צירים התכווציות איך שנקרא לזה
    אל דאגה שהצירים האמיתייים יגיעו את תרגישי ובגדול אי אפשר להתעלם מהם נשמה הכל תקין הלוואי שאני ואת נמשיך עד הסוף למרות שזה קשה אני כבר בהריון שני
    סלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו