שאלה לרופא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופא
    מאיה34
    12/01/2011

אם אני בשבוע 9+1
    זה אומר שאני בשבוע עשירי או תשיעי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופא

הוספת תגובה

• ספירה

מיכל
    12/01/2011

זה אומר שסיימת 9 שבועות מלאים של ההריון ואת ביום הראשון של השבוע העשירי...
    למעשה ספירת השבועות נעשית כשהשבוע נגמר לכן זה תלוי איך את רוצה להסתכל על זה...כל רופא סופר זאת אחרת.
    תחשבי על תינוק שנולד - הוא בן 0 ימים, וכשחוגגים לו שנה הוא סיים את שנת חייו הראשונה והוא למעשה מתחיל את השנה השנייה של החיים שלו..אז כשהוא בן שנה וחצי - את לא אומרת שהוא בן שנתיים, אבל בעצם הוא בשנה השנייה לחייו...
    הבנת? זה אותו דבר לגבי שבועות ההריון....
    מיום הווסת הראשון מתחילה הספירה ואת אומרת שאת בשבוע ראשון לאחר שהשבוע הסתיים - כלומר עברת כבר שבוע אחד...כך לגבי שבוע 9, סיימת אותו, ואת מתחילה לספור את הימים עד שתסיימי את השבוע העשירי...
    מקווה שלא סיבכתי אותך ..
    בהצלחה ושיהיה הריון תקין ומשעמם :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זהו שככבר חשבתי...

מאיה34
    12/01/2011

כשאני צריכה לקבוע לשקיפות עורפית. לפי מה אני מחשבת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שקיפות

מיכל
    12/01/2011

אם אני זוכרת נכון שקיפות עושים בסביבות השבוע 11-12 (אני לא לגמרי סגורה על זה)
    אני היום בשבוע 36 ולכן כבר שכחתי :-)
    את לא חייבת להיות בול ביום שבוע השבוע מתחיל או נגמר, זה צריך להיות משהו בסביבות הימים האלה...יום לפה יום לשם לא ישנה כלום - באחריות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לרופא - תגובה

ד''ר עפר תדמור
    12/01/2011

בוקר טוב

הכי נכון להגיד 9+1

השאלה היא כמו יום אחרי יום הולדת שלושים לשאול אני בת שלושים שנה ויום או אני בת 31 שנה.
    9+1 זה שבוע תשע ניגמר ויום בעשירי

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה !!!

מאיה34
    12/01/2011

אתה עושה עבודה שראויה להערכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו