שאלה לרופאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים
    ויקה
    16/01/2011

שלום

היום עשיתי הזרעה שלישית. יש לי 2 שאלות:

1. קמתי אחרי פחות מ-5 דקות אחרי ביצועה הזרעה. דקה אחרי שהתלבשתי ראיתי כי התחתונים שלי היו רטובים. האם יכול להיות שהזרע יצא? אני ממש מפוחדת.

2. הרופאה אמרה לי שיש לי הרבה הפרשות. ושככל הניראה אני מבייצת. עשיתי אתמול סביבות עשר וחצי בבוקר זריקת אוביטרול. אני יודעת שאחרי הזריקה הביוץ מתבצעת לאחר כ-36 שעות. נכון להזרעה עברו רק כ-24 שעות. יכול להיות שאני מבייצת לפני הזמן? מה פשר ההפרשות המרובות?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופאים

הוספת תגובה

• שאלה לרופאים - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    16/01/2011

שלום.
    יכול להיות שחלק מהזרע יצא.זוהי תופעה רגילה..
    יש לזכור שהזרע חי ברחם כ-72שעות לפחות.לגבי ההפרשות התיעצי עם הרופאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

ויקה
    16/01/2011

באם חלק מהזרע אכן יצא אחרי שקמתי ממיטת הרופא, האם זה לא יכול לפגוע להצלחת סיכויי הזרעה?
    שאלה בכדי שאני אבין טוב - הרי בהזרעה מזריקים את הזרע אל תוך צוואר הרחם. ז"א הזרע כבר בתוך הרחם. אז איך יכול להיות שהזרע יצא? אולי הזרע לא הוזרק עמוק אל תוך צוואר הרחם?
    זה ממש מלחיץ, אני כבר בהזרעה שלישית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה -אני אחרי הזרעה היום -מבוהלת

ויקה
    17/01/2011

היום עשיתי את ההזרעה השנייה (אתמול הזרעה ראשונה) לסיבוב שלישי של הזרעות

קודם כל הרופא לא שאב אל תוך המזרק את כל החומר. השאיר כמעט שליש בקפסולה.

דבר שני, אחרי כמה נסיונות כואבים הוא הצליח לחדור (לפי מה שהוא אמר) אל תוך צוואר הרחם והזריק את חומזר הזרע.
    הבעיה שאני הרגשתי ממש נוזל שנוזל לי לאור כל האיבר ואף הגיע אל הטוסיק. שאמרתי לרופא, הוא אמר שלא נורא כניראה שחלק מהחומר יצא החוצה. וזה עוד לפני שקמתי. (ישר אחרי שהרופא סיים את ההזרעה).
    אני מבוהלת שהזרעה של היום לא תהיה אפקטיבית בכלל אם ככה החומר התבזבז.
    סך הכל היו 40 מליון זרעונים בתנועה. ואני לא יודעת כמה בכלל נשאר אל תוך צוואר הרחם. בהתחשב לעובדות שהבאתי למעלה.
    אודה לחוות דעתכם. אני כל כך מוטרדת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

ויקה
    17/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו