מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לרופאיםויקה16/01/2011
שלום
היום עשיתי הזרעה שלישית. יש לי 2 שאלות:
1. קמתי אחרי פחות מ-5 דקות אחרי ביצועה הזרעה. דקה אחרי שהתלבשתי ראיתי כי התחתונים שלי היו רטובים. האם יכול להיות שהזרע יצא? אני ממש מפוחדת.
2. הרופאה אמרה לי שיש לי הרבה הפרשות. ושככל הניראה אני מבייצת. עשיתי אתמול סביבות עשר וחצי בבוקר זריקת אוביטרול. אני יודעת שאחרי הזריקה הביוץ מתבצעת לאחר כ-36 שעות. נכון להזרעה עברו רק כ-24 שעות. יכול להיות שאני מבייצת לפני הזמן? מה פשר ההפרשות המרובות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים - תגובה
ד``ר איילון לחמן16/01/2011שלום.
יכול להיות שחלק מהזרע יצא.זוהי תופעה רגילה..
יש לזכור שהזרע חי ברחם כ-72שעות לפחות.לגבי ההפרשות התיעצי עם הרופאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
ויקה16/01/2011באם חלק מהזרע אכן יצא אחרי שקמתי ממיטת הרופא, האם זה לא יכול לפגוע להצלחת סיכויי הזרעה?
שאלה בכדי שאני אבין טוב - הרי בהזרעה מזריקים את הזרע אל תוך צוואר הרחם. ז"א הזרע כבר בתוך הרחם. אז איך יכול להיות שהזרע יצא? אולי הזרע לא הוזרק עמוק אל תוך צוואר הרחם?
זה ממש מלחיץ, אני כבר בהזרעה שלישית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה -אני אחרי הזרעה היום -מבוהלת
ויקה17/01/2011היום עשיתי את ההזרעה השנייה (אתמול הזרעה ראשונה) לסיבוב שלישי של הזרעות
קודם כל הרופא לא שאב אל תוך המזרק את כל החומר. השאיר כמעט שליש בקפסולה.
דבר שני, אחרי כמה נסיונות כואבים הוא הצליח לחדור (לפי מה שהוא אמר) אל תוך צוואר הרחם והזריק את חומזר הזרע.
הבעיה שאני הרגשתי ממש נוזל שנוזל לי לאור כל האיבר ואף הגיע אל הטוסיק. שאמרתי לרופא, הוא אמר שלא נורא כניראה שחלק מהחומר יצא החוצה. וזה עוד לפני שקמתי. (ישר אחרי שהרופא סיים את ההזרעה).
אני מבוהלת שהזרעה של היום לא תהיה אפקטיבית בכלל אם ככה החומר התבזבז.
סך הכל היו 40 מליון זרעונים בתנועה. ואני לא יודעת כמה בכלל נשאר אל תוך צוואר הרחם. בהתחשב לעובדות שהבאתי למעלה.
אודה לחוות דעתכם. אני כל כך מוטרדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
ויקה17/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)