תוצאת בדיקת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאת בדיקת הריון
    סיגל
    16/01/2011

שלום,לפני כחמישה ימים הייתי אמורה לקבל ווסת אך היו לי רק הפרשות בגוון חום וטיפה אדום למשך יומיים וממש מעט שלא הייתי זקוקה לשים אפילו פד...היום עשיתי בדיקת דם להריון והתקבלה תוצאה של 82. האם זהו הריון ועד כמה באחוזים בטוח שכן? כי האחות לא ידעה להגיד לי אם זה מדויק,אמרה אולי צריך לעשות עוד בדיקה עוד כמה ימים ואין לי אפשרות לגשת שוב למרפאה ולהקיז שוב דם או לקנות בדיקה ביתית. אם תוכל להגיד לי שזה ודאי, אני אקבל זאת באהבה,כי גם ככה יש לי תור לרופאת נשים שלי בתחילת פברואר..
    תודה רבה. אשמח לתשובה מהירה אם כן או לא. העניין די דחוף לי,לא אוכל לישון בשקט...
    י

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאת בדיקת הריון

הוספת תגובה

• התשובה חיוביות ואת בהריון

מירי
    17/01/2011

יש לחזור על הבדיקה ולבדוק שיש הכפלה (כל יומיים בערך הערך אמור להכפיל את עצמו). או לחילופין לחכות לתור לרופא ולבדוק שק הריון וחלמון.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאת בדיקת הריון - תגובה

ד``ר אריה לידור
    18/01/2011

שלום לך
    התוצאה חיובית להריון. יש לעקוב אחר קצב הצמיחה של ערכי הביטא
    בהצלחה

ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו