טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני יותר מחודשיים הפסקתי להשתמש ב"נוברינג " , חודש לאחר מכן קיבלתי מחזור סדיר כפי שצריך. המחזור האחרון היה בתאריך 09-12-2010. בתאריך 10-01-2011 ביצעתי בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי . עפ"י ההוראות של הבדיקה רשום כי יש לבדוק שוב לאחר שלושה ימים. בדקתי שוב בתאריך 13-01-2010 , יצא שלישי . יש לי הגשה מוזרה כבר שבוע שאני רצה לשירותים כי יש לי שתן כל כמה דקות , בטן נפוחה , ומצבי רוח של עצבים יתר על המידה. האם יש סיכוי כי מתפתח הריון עפ"י שהבדיקות יצאו שליליות ? האם בדקתי מוקדם מידי ? איך עליי לפעול ?אם בכלל ..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר