רירית רחם דקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רירית רחם דקה
    ויקה
    19/01/2011

שלום,

האם רירית רחם בעובי של 6.7 ביום/יומיים לפני הביוץ נחשב לרירית דקה? האם אפשר להקלט ולהחזיק הריון בריא עם עובי רירית של 6.7?

תודה.
    יש לציין שאני מטופלת בכדורי איקאקלומין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית רחם דקה

הוספת תגובה

• יש לי תשובה מנסיון אישי

ליאת
    19/01/2011

אני בהריון אחרי 5 טיפולי הזרעה מתוכם 2 איקקלומין ו3 גונל F כאשר הרירית הכי עבה שהייתה לי לפני הזרעה הייתה 5.3 כך שעם רירית כמו שלך לא הייתי מודאגת בכלל זה פשוט קשור בכל כך הרבה דברים מעבר.
    אגב לי במרפאת הפוריות נאמר שגם עם רירית של 3 רואים הריונות...

שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שמחה בשבילך שיהיה לך הריון בריא

ויקה
    19/01/2011

והלוואי בקרוב אצלי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי עוד שאלה אליך, כבעלת הנסיון

ויקה
    19/01/2011

באיזו מרפאה את מטופלת? והאם יש לך המלצה על רופא נשים טוב שמבין עיניין?

האם גם לך ההזרעות כאבו? היה לך הפרשות חומות אחרי ההזרעות (בגלל שצוואר הרחם נפצע ככל הניראה בתהליך ההזרעה)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

ליאת
    19/01/2011

1. הרופא תלוי באיזור המגורים, חשוב שיהיה לא רחוק מידי כי אם צריך ללכת כמה פעמים למעקב זקיקים, הזרעה ובדיקת דם, לא כדאי שטטרטרי רחוק. כמו כן לפי דעתי יש ללכת למרפאת פוריות הקרובה אלייך ולא סתם לרופא נשים שלך שפחות מתעסק ומבין בזה. במקרה שלי כצפונית הלכתי למרפאת פוריות בזבולון (שם כל הרופאים מומחים בפוריות ואין מה יותר טוב, זה לפי חיבור אישי לדעתי כי את צריכה להרגיש בנח ולסמוך עליו ועל הטיפול ומעבר לכך בשלב של הזרעות זה לא משנה מי הרופא כי גם ככה טכנאית עושה לך מעקב זקיקים, אחיות בדיקת דם והזרעה נעשית על ידי אותו רופא שנמצא באותו יום. לכן הרופא שלך בעיקר אחראי על תוכנית הטיפול ופגישות מידי פעם כשצריך).
    2. גם לי ההזרעות היו קצת לא נעימות באותו רגע אבל שוכחים אחרי כמה זמן
    3. גם לי היו הפרשות חומות אחרי ההזרעות אבל בדר"כ זה לקח כמה ימים.
    אגב, גם בפעם שנכנסתי להריון היו הפרשות ואפילו מעט דימומים בהתחלה ועדיין טפו טפו הכל בסדר.

תנסי משהו שאני יודעת שהוא קשה ליישום, אבל פחות להלחץ מכל תופעה ולהיות רגועים ולהתמקד בדברים אחרים בחייך עד כמה שאפשר.
    שוב בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה של הרופאים

ויקה
    20/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו