מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלי חום בטיפולי פוריותויקה19/01/2011
שלום,
האם הגיוני שיהיו גלי חום בזמן טיפולי פוריות?
אני מטופלת כבר 3 חודשים ( 3 הזרעות) בכדורי איקאקלומין + זריקות אוביטרל.
מזה מספר שבועות - כ-3 שבועות, אני סובלת מגלי חום, בעיקר בלילות. וביומיים האחרונים זה קרה לי גם במהלך היום.
אני בת 32 עוד מעט ובחיים לא היו לי גלי חום.
האם יש לזה סיבה מוסברת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי חום בטיפולי פוריות - תגובה
ד``ר אריה לידור20/01/2011שלום לך
גלי החום נגרמים כתוצאה מהאיקקלומין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם תופעת לוואי של גלי חום
ויקה20/01/2011יכולה להיות מסוכנת, או יכול להזיק לסיכויי קליטה להריון היום או בעתיד?
האם זה שיבוש הורמונלי? ומה ההשלכות שיכולות להיות?
אני דיי לחוצה מנושא גליי החום שמופיעים לי במהלך היום והלילה. (בדומה לנשים בגיל המעבר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה קטנה בנושא הזה
ויקה20/01/2011קראתי כי תופעות של גלי חום קורות בדר"כ בימים של נטילת כדור.
ולי התחילו תופעות הנ"ל בין מחזור שני למחזור שלישי של טיפולים באיקאקלומין.
בעקרון כבר כמה שבועות ברצף אני סובלת מזה.
האם זה לא חריג? תקופה ארוכה מידיי בהתחשב לעובדה שכדור לוקחים רק 5 ימים.
אני ממש מודאגת.
האם העיניין מצריך בדיקה מסויימת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)